Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pederi traze sve visd svoja prava.kurvica na svakoj magistrali nije ni cudo sto sve vise bude zarazenih..testirajte se češće
Mama ti je kurvica.
Pazi licemjerstva, biti narkoman je posast a biti pedercina po ovim raznoraznim prajdovima i udruzenjima je sasvim normalno i ok.
vise mrzim narkomane nego pedere 100 puta, ako ti ista znaci...
Koja je razlika....jedni su bez para i vizije a drugi uglavnom sa parama i vizijom...i u oba slucaja sire zarazu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ima vaznijih stvari da se brinemo
protiv svakog virusa se jako teško boriti jer je on živ samo unutar žive stanice. moguće je samo jačati imunitet čovjeka, e sad koliko su i na koji način napredovali kad je riječ o hiv virusu ne znam. ali hvala svakome ko doprinosi u borbi protiv ove opake i odvratne bolesti.
Najveci problem je sto homo zajednica u Europi sad konta ej super ima lijek mozemo napokon u potpunosti uzivati bez gumenjaka. Farmaceutska industrija zadovoljno trlja ruke.
ovo što si rekao ne bi komentirao jer seks bez zaštite može dovesti do mnogih drugih bolesti. no ovo drugo što si naveo je tačno. farmaceutske kompanije su najveća đubrad na svijetu. riskirat će živote milione ljudi samo da im ne bi propao posao. navest ću ti jedan primjer. imam poznanika koji se bori protiv multipliskleroze i gdje mjesečna terapija košta dvije hiljade marake, par tableta. za ne povjerovati, takvih bolesti gdje je mjesečna terapija preko hiljadu maraka je mnogo. banda farmaceutska, tačno poželim nekad da državom zavlada staljin pa da ih sve pošalje u sibir na rekreaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Idemo nova presuda Sejdic-Finci-Derpe pa tek onda implementacija ..