Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJVECI COVJEK SVIH VREMENA!!
Tesla je Bosanac samo mu nisu dali priliku da se izjasni
Veliki hrvatski i američki naučnik,veliki čovjek.
hahaha i muslimanski a bogami i albanski ,
kakav hravtski naucnik pyzda vam materina bosnjacka??????....ako vec lazete napisite da je bio bosnjak......fuj gadite mi se....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"U Parizu je umrlo 12 osoba, mediji izbacuju naslove "Svijet je u šoku". U Afganistanu je za 13 godina umrlo 3.6 miliona Muslimana, a u Iraku 2 miliona... Većina su ih bila nevina dječica... Ali svijet se nije šokirao. Zapad je dvoličan, a mediji su bezlični..." (Abdullah Yasar)
nesto s klixa..
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu citaj NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
ovo je samo upozorenje slijedeci put idemo ko avaz na blok
....vjerujem da bi Tesla sve ove nacionaliste spalio naizmjenčnom energiom pomoću daljnskog i bežičnim prenosom:)))niko ne bi ni znao ko je to uradio, a svijetu bi učinio ogromnu uslugu:)))
tesla je (kao i većina velikana tog kalibra) prije svega bio svjetski covjek, i sve što je radio bilo je za dobrobit čovječanstva i nikog naroda ili zemlje posebno. Ova prepucavanja oko njega, Ive, meše, i sl. su prave budalaštine. Isto ko da će to riješiti sve probleme koje kao zemlja i region imamo.
@hercegovac92 misliš turci
kakav hravtski naucnik pyzda vam materina bosnjacka??????....ako vec lazete napisite da je bio bosnjak......fuj gadite mi se....
Definitivno lik koji nije sa ove planete....al ne mori mene to sada kao ni kriza u Frnacuskoj...mene mori to što nigdje ganđe nema da se uzme....sve je presušilo....Barem u federaciji :) Nigdje nema MArije Ane....Gdje zapelo, haloooo baaaa...Apelujem na poslovne ljude da iskoriste krizu na tržištu :)