Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krscanstvo =fail
Uzviseni je krscane svrstao u skupinu onih koji su zalutali...shodno tome, nije se cuditi ovakvim postupcima. Kod njih je to skoro pa normalna stvar... Niko vise ne moze govoriti o ovoj pojavi kao o izolovanim slucajevima. Ako pratite desavanja, ovo je jako intezivna pojava vec destetljecima (ono sto je dokazano) a vjerujem da to ima puno dublje korjene. Ta pojava je produkt prje svega iskrivljenog tumacenja i slijedjenja tog ucenja, ili mozda preciznije, pisanja po svome hiru i slijedjenja istog. Zamislite samo da je skoro cijela generacija neduznih djecaka Irske prosla kroz ove nocne more. Uzas, kakav samo oni poznaju. Krscanstvo, uvod u moralnu propast.
Aisha je imala 19 godina kada se udala za Poslanika, to je opšte poznata stvar. U jednoj predaji stoji izraz koji može značiti i 9 i 19, i vi se toga držite k\'o p\'jan plota.
Opcepoznata cinjenica je da je i sam Muhamed bio perverznjak i bludnik, rekao bih i sizofrenicar. Objavu je dobio od demona... Stvorio religiju po mjeri covjeka a ne Boga.
Za TALIB: Zalosno je to sto opravdavas p.e.d.o.f.i.l.i.j.u Cuj arapkinje prije sazrijevaju ? Kao prvo odakle ti takva dezinformacija ? Kao drugo, cak i da to jeste istina (a nije) ako djevojcica dobije menustraciju ne znaci da je odma spremna za konzumaciju braka. Prateci tu logiku onda bi mi ovdje u bosni mogli sa 50 i kusur godina zeniti i *b4v4ti djevojcice od 11-12 godina. Sta ti je bolan, otvori oci. Procitaj hadise aise, vidjet ces kroz kakve je traume prosla. Jos se igrala sa lutkama kad ju je ovaj poceo zlostavljat. Jos se pravdao kako mu je bog to naredio. CCC koja bolest
@ham3 očito nisi procitao ni ajet prije, a ni ajet poslije i nemas pojma o cemu ova sura govori. a to \"ne da mi se citirat sve\", moze navuci samo neupucene. Procitajte suru od pocetka i shvatit ce te o cemu je rijec.
to je namjesteno za Hodzu...
http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ glasajte za Dzeku
@ham3 neuk si zar nisi primjetio,moras malo izucavati tafsir kad vec navodis ajet 9:5 trebao si i odmah navesti ajet ispot tog 9:6....
evo ti link ako ne mognes naci ovo za bibliju http://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Kings+2%3A23-24&version=NIV;KJV
U Gl. Bukovici nije bilo silovanje, već kako je u optužnici sročeno radi se o konstrukciji riječi koja upućuje na sexualno uznemiravanje. Nije bilo prikrivanja, čovjek je odmah suspendiran, a nakon presude je dobio i otkaz. I to je jedini slučaj u histroiji IZ. Naravno ukoliko se obavještavaš preko A. Avdića onda tu ima svega. Tako da usporedba ne stoji. Uostalom u islamu imami imaju pravo na ženidbu. Zabrana ženidbe je osnovni razlog zašto se ovakve stvari događaju u daleko najvećem broji kod katolika. Kod pravoslavaca, protestanata, jevreja, muslimana se radi o zanemarivom procentu koji je daleko ispod prosjeka ostalih profesija. Gluha Buk. je recimo bila 400 i neki slučaj te godine u FBiH i jedini slučaj povezan sa IZ-om, prema podacima federalnog zavoda za statistiku.
B.I.B.L.I.J.4.: 2 kralja 2:23–24 K.U.R.4.N.: 9: 5 Ne da mi citirati ovaj filter.. procitaj sam
eto to su krscani............
AA
ovo se kod krscana nesto precesto desava nije to u redu :)
U islamu,zena dostize punoljetnost sa prvom mjesecnicom.Opste je poznato da Arapkinje brze sazrijevaju nego ostale zene.Ko god malo vise cita u Islamu,uvijek primjeti da su tadasnji pagani Mekke puno lazi iznosili na Poslanika.Trazili su mu bilo sta da bi ga kompromitovali.Bilo kakvu sitnicu da bi je preuvelicali i to iskoristili protiv njega.Ali ipak nikada nisu pomenuli njegov brak sa Aishom u pokudjenom smislu.Iako ju je Poslanik tada ozenio tek posle par godina je imao prvi odnos sa njom.Aisha majka pravovjernih je bila izabrana od All-aha da bude zena Poslanika.A Poslanikova prva zena je bila 20 godina starija od njega sto upucuje da Poslanik nije bio opcinjen mladim zenama .Koje su druge \"bolesti\" islama?