Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta da kazem on se svi silama bori protiv tog istog sistema koji mu garantuje sva ova ljudska prava koja on zloupotrebljava smece od covjeka - i on, i svi koji ga podrzavaju ili opravdavaju
ovo je primjer kako ima glupih ljudi na ovom portalu i kako ovdje svaka b u d al a može pisati šta hoće. Pa bolan, mus limani se abdeste (peru ruke, lice, noge...) tri puta dnevno, a poslije svake nužde se peru, a ne hodaju prljave gu..ce kao ti, (pretpostavljam) . Otkud ti ta informacija tu pane
@ampak, Mozda i smrdi...ali vi krstasi da drzite lekcije o tom problemu...vi taj dan niste bili u skoli. Ako ce ko smrditi, onda ste to vi...koji ,rukom kojom jedete brisete anuse toalet papirom jer vam je nezamisivo oprati se vodom nakon velike nuzde. Ko sada smrdi...smrdi i ustase.
Iz ličnog iskustva vidio sam,što veći ološ,više iskazuju mržnju prema ovim ljudima.Ako su negdje muslimani napadnuti,a ne mogu sami da se odbrane šta je loše u tome da se poziva na sveti rat kako bi im se pomoglo.To je i dužnost muslimana.Nije to poziv za napad na nevjernike nego na odbranu od agresora.
Evo ovako, iz svakog smo izasli ko pobjednici samo sto smo uvijek, ali uvijek imali one sto su nam se slepali. Cak i iz ovog zadnjeg smo izasli ko pobjednici, barem u pih. Jel ne vjerujes?
hahhaaa Srbin do kos... pa daj mi reci koji ste vi rat dobili...samo vam nedostaju crnogorski junaci
ma vidi se pravi englez..samo malo bradu pusti... a ti realni...ne kaže se Holandija nego Nizozemska...medo jedan
nemojte mi ba dirat realnost, ja se ženim sa njim u subotu, nemoj da bi mu dlaka s glave ili oko qu.r.ca zafalila
Dali bi volio na kraju mjeseca svoj deparac ili kucni budet popraviti sa 100KM ako radis 2 puta po 10 minuta svaki dan? Moze se zaraditi i puno vise ako se izdvoji vise vremena. www.people-string-balkan.blogspot.com
Evo i teksta u originalnoj izvedbi, u slucaju da ste zaboravili; Istrula mi dunja u fioci, moj je dragi u Dražinoj vojsci. Čika Dražo mole te devojke, da nam pustiš na odsustvo momke. Da ih pustiš bar nekol\'ko sati, pa ih opet u planine vrati. Mile seje, sad odsustva nema, sva se vojska na Hitlera sprema.
Ne vrijedjajte c.etnike, jeste li culi!!!! Nemoj da vas sve postrojim i natjeram da pjevate \"Izgore mi dunja u fioci\", jel jasno!!! Aj sad razlaz.
Treba ga poslat brici kakvom
ozbiljno ti kazem i ne samo to nego joj svoje nasljedstvo sve ostavio..ako ne vjerujes proguglaj amlo pa ces da vidis..a ja to znam iz zato sto imam puno prijatelja u Holandiji,i gledao sam slike..sve ok,neka oni imaju svoja prava,al zasto onda onome ko je pustio bradu uskracivat njegova prava,izdvajat ga iz drustva,i koga god na ulici sretnes tako obucenog smatrat ga teroristom..hajde mi to objasni??ili jos sam cuo nesto da su tamo negdje,u Francuskoj ja mislim ili jos negdje zabranjivali zarove,a gay parovima to dopustaju..molim te objasni mi to !!!!
daj ne seri, čuj čovjek sa kozom, fuj, to nigdje nije prihvatljivo i svagdje se smatra bolešću, i ti to uspoređuješ sa gay prakovima, dakle brakom dva odrasla ljudska bića, neusporedivo! Gay osobe imaju svoja prava!
idu i turci i kurci, ispale im poturice iz gaća.
idu kurci, ispali im turci.