Želio popraviti sliku organizacije
0
Bin Laden razmišljao o promjeni imena Al-Qaide
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito \"novinari\" misle da su svi neinformirani cim plasiraju ovakvu vijest. Naziv Al-Qaida (mreza na arapskom) su izmislili americki obavjestajci da bi na odredjeni nacin imenovali RAZNE (nepovezane) islamisticke grupe, koje (po njihovom) imaju zajednicku IDEOLOGIJU.
Jeste, sad kad je on mrtav treba izmisliti novu organizaciju koja jasno povezuje terorizam sa islamom tako da oni mogu izvršiti invaziju na arapske zemlje u cilju obračuna sa teroristima i ostvarivanja mira i blagostanja u tim zemljama. Fujjjj. Stvarno nemaju nimalo stida ni srama u svom licemjerju. Prokleti SAD!!!
koji glup clanak. taj islamsko-teroristicki suppak je odavno vec mrtav. cemu sad ovo?