Živio na hljebu i povrću
32
Bin Laden potrošio imovinu na džihad
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet SIITSKA bagra sije smutnju medju muslimanima ! stoka pogana kaze da Osama nije musliman a Basarovi siitski zlocinci jesu ?!
Koga A ll a h uzdigne niko ga ne moze poniziti i koga A ll a h ponizi niko ga uzdici ne moze. Dokaz zivot i smrt sejh Usame, rahmetullahi alejh i zivot i skora smrt srpskih heroja mladica i karadzica.
@ampak dotakneš mi usnicama vrh glavića
Ja budale ja od dzihada pravim pare.
@Robespierre šiitčino jedna, da li je 20.000 siriskih sunita umrlo od alergije na kikiriki ili šiitskog terorizma protiv sunitskih civila ?! da je šejh Osama živ, sigurno bi se usprotivio i šiitskom zulumu !
masoni ili ne, najbitnije je da su amerikanci uspjeli uletiti na naftorodno tlo bliskog istoka, a sve to preko najnapuhanijeg termina \"terorizam\" od kojeg godišnje umire manje ljudi nego od alergije na kikiriki
Prvo laz je da je Osama bin Laden napao WTC. Drugo ove informacije da govore njegovi nasljednici je isto laz, svi znamo da je to maslo SAD-a i masona. Masoni su srusili WTC!
volim siitsko-sunitsku kitu
Ma nije bas sve na dzihad otislo. Vise nego je potrosio za svoj cilj, braca iz Harabije i sa zapada neprijatelji su \"zamrznuli\" sebi u dzepove ...
katolicki tumor ampak i islambosna glupak braca i obojica se klanjaju \"sejhu\" sa ciaine platne liste.
Jusufe de pusti te vehabijske price!
http://www.putvjernika.com/viewvideo/191/islamski-dawetski-video/ukradena-arabija.html EVO KO JE BIO OSAMA BIN LADEN a KO JE SAUDOVA ARABIJA !
Aferim brate !
Znate li vi Šiiti ista napisati bez LAGANJA i bez vrijedjanja ?! Osam Bin Laden je bio veliki covjek i sa tim se slazu i oni koji ga vole i oni koji ga mrze pa cak i oni koji su ga ubili !!!! Za razliku od vasih Šiitskih minder-prdonja iz Teherrana...
oni kontrolišu medije i drže nam paravan na očima, ali mi imamo MOZAK i bićemo uvijek anti-Amerikanci ! ! ! @ampak sisaj mi ljubavni mišić
rahmet ti dusi tako se bori za isla allaahhhh je najveci zidovii pascete kad taddd
Dada: \"Tvrditi da je Šejh Osama nemusliman te neki tajni agent mogu samo kafiri \" ------------------ upravo to tvrde Siitski kafiri !