Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije terorizam upadati sa tenkovima u izbjeglicke kampove naoruzani do zuba, zatvaraju ruse grade zidove to je uredu jel? bin ladenu je malo puko film prekipilo mu kome nebi?
samo da razjasnim: ja ne podrzajem Bin Ladena i njegov nacin borbe. Ubijanje civila ka sto su New York, Bali i Madrid ne uci Kur´an. Ali G. Bush vodi samo laznu politiku. Kofol u ime zapadnog svijeta. Ali hoce samo da napuni Konto svoje familije. Cjela evropa zna da je njegova firma suradivala sa familijom Bin Laden u 80/90 godinama. Svi mi znamo zasto su ameri stvarno u Iraku. Ali tu igru nije igrla vecina evrope (francuska, njemacka itd).
Pa "krstas",pustili su vas da zajedno pokusate da unistite muslimane u bosni,ali malo ste se zajebali!!Nemoj misliti da vas se bojimo,stoko krvozderna!! Lako je bilo po selima,ali kad vam se suprotstavi neko ravnopravniji,uredno ga popusite. Znam da vam se tesko pomiriti sa cinjenicom da je BiH opstala,ali ako vam je tako tesko,selite se u "svoje matice"gdje vas mrze vise nego ikoga!!
Ubijati civile je haram medjutim u potpunosti razumijem muslimansku borbu za vlastiti opstanak...e zasta sam se ja borio moj Boze?
jEBO TI SVOJU SCER U BESIKI POD NIKOM (KRSTASKI RATOVI)MAMICU TI JEBO USAMA ALI NEVJERUJEM DA BI USRANOJ GUZICI MOGAO PRICI NA KILOMETAR MAMICU TI JEBO SVOJU TI SI KARADICEV SIN GARANT CIM TAKO SI ZLOBAN I PUN MRZNJE PREMA NEDUZNOM NARODU JEBACE VAS OVAJ GORE COVA SA BRADOM RUKE MU SE OZLATILE CETNICKU VAM MAJKUUUU VLASKU UUUUU
Znas da se Bosna neboji vas miseva, imali ste snansu-al niste iskoristili. Cekajte jos jednog Titu i u narednih 50 god. ulozite sve pare u oruzje, pa mozda onda pokorite to malo Krajine.
Ma nisam te pozno, ja mislio Bush ili Radovan. E vidis kako se ti razumijes, sta je Bosna i kako ce biti. Jesil ti tako mislio 92, jesi sigurno. I sta bi, Srbija pusa, Juga pusa. Pa vidi vase Krvatske kakva je. bijedo jedna da nemate ono malo vode na Jadranu poskapali bi od gladi koliko ste sposoban narod. Uglavnom, Bosna ostaje zauvjek. A sto se tice Brata Osame, naprijed brate samo tako.
ZA SVE OVE GOVNARE KOJI PODRZAVAJU ISLAMSKI FUNDAMENTALIZAM I TERORIZAM... PA ZAR VAM NIJE JASNO DA JE AMERIKA KRSCANSKA ZEMLJA I DA JE ODLUCILA DA ISKORISTI SVOJU SNAGU I SATRE ISLAMSKI TERORIZAM U KORJENU... ZAR VAM NIJE DOSTA STO VAM JE "MECKA" IGRALA KOD KUCE CETIRI GODINE NEGO IZGLEDA DA ZELITE DA OPET ZAIGRA NA VASIM VRATIMA... AKO TO UPORNO BUDETE ZELJELI TO CETE I DOBITI ALI TU CE NEGDJE I VAS KRAJ BITI... MISLIM DA SVI OVI SERATORI STO PODRZAVAJU TERORISTE OSAMU I OSTALU GAMAD ZIVE DALEKO OD BOSNE I JEDU GOVNA PORED PITE KOJU IM NENA PRAVI SVAKE SUBOTE PO AMERICI ILI CANADI... I NA KRAJU NEMOJTE SE ZAVARAVATI DA JE BOSNA ISLAMSKA DZAMAHIRIJA. BOSNA JE BILA I SADA JE UVIJEK CE BITI KRSCANSKA DRZAVA, A VI ISLAMISTI STE ZATVORENI U TORU OD 23% TERITORIJE I SLUZITE KAO ROBLJE JER NA VAMA ZAPAD I AMERIKA PRAVI BIZNIS... AKO SE PREVISE UZBUDITE MOZETE OPET NAJEBATI.. ZATO PRST USTA I PRST U GUZICU I PSSTTTT. (SUTITE)
neka sad za sad mir sa evropom, prvo treba onu gamad americku satrat
ako na izborima 2. Nov. 2004 izgubi G. Bush i pobjedi John Kelly da li ce USA promjenit svoju vanjsku politiku ?
Ne podrzavam terorizam ali su Osama i ostali teroristi samo odgovorili na isti nacin na koji amerika i izrael terorisu i ubijaju druge...Ne ubijaju li i oni civile!!?? A bush se bori protiv terorizma podrzavajuci plan teroriste sharona!!?? Amerika i izrael ga moraju popusiti ili nece biti planete zemlje!!!
Malo radikalan?!?!?!
Covjek je malo radikalan,ali ocigledno je da je Amerika krenula u rat protiv islama a ne terorizma.Jedini musliman kojeg se boje,i neka mu bog da zdravlja i da pogleda malo na Beograd!
Bin Laden, neka ti je bog na pomoci, jedini covjek koji se bori za napravdu Muslimana!
Bin Laden vlada svijetom - on gdje upre prstom na karti svijeta tu vlada Al-Qaida a ubrzo ce zavladati Amerikom i Izraelom. Ameriku i Izrael treba unistiti jer oni su prepreka svijetskom miru!