Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja odlazim od kuce zbog sexualnog zapostavljanja
Zao mije Bilčeka, znao me je cesto uveseliti svojim glupostima i nebulozama. Još ako mi i Hannitija ukinu.........ode fox news u helać :)
Ko je jednom gledao kako taj kreten intervjuise ljude jasno mu je da je zlostavljac.U svojim emisijama nikad nije dozvoljavao da ljudi misljenje kazu da ih ne napadne,isto fasista kakav.Reoublikanac je,ok to ima smisla,samo brate puno kreten,previse
Ovdje se radi o tome što Trump favorizuje Fox News i ne naziva ih fake news kao ostale. Tako da ostali moraju slagati nešto kako bi pokušale uništiti ugled ovih jedinih ispravnih vijesti.
Najodvratnija TV ličnost u SAD-u.
Meni je Glenn Beck bio gori, mada je i ovaj katastrofa od čovjeka.