Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ti znaš, kad će početi nova pandemija. Kao što si znao i kad će ova početi.
@mula dje odose srbi? u haag
😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
idi ratuj hebo te rat
pa ne moze sam, moramo se svi ukljuciti u to. u prevodu ko je baja, mrs svi u kuce dok ne tusnem jos vakcina
bile gejce zelimo ti da budes prvi poginuli u tom ratu za rahatnije covjecanstvo
I onda se vi meni uhljebi smijete kad kazem da je ova korona PLANdemija. Izmisljotina obicna koju su smisljali 5 godina kako da prezentuju i uvjere narod u to
jeste li je pripremoli klosari
Rat ti i jeste cilj samo da bi spasio kapitalizam koji te placa....
Znači oni virusi u windowsu su bili tvoji.
Interesantno kako ovi koji leze na parama stalno seru o tome kako nesto treba...
Mrs spodobo! Na vrh glave mi se popeli ovi lazni bogatasi i humanitarci...uradi nesto konkretno pozitivno za svijet ili zacepi...svijet bi bio ljepsi bez njih...
Nekrofil, psihijatrijski slucaj vlada Zemljom, jadni smo...
Haj Bili ne seri,reci nam odma kad ce bit i onako ti je proizvodis
Kad se bolje zagledam u tvoju sliku ti i nisi čovjek nisi sa ove planete ličiš mi na nekog reptila guštera.
Čovjek je rekao gorku istinu. A to je da ove pandemije sigurno neće stati sa COVID-om. Iz Kine nažalost sve češće i češće stižu nove sorte svega i svačega. To je tamo da Bog sačuva. Sljedeći put kad se pročuje da se tamo nešto dešava, veliku zavjesu oko njih, da ni ptisa ne može ući ili izaći.
firer u pokusaju
pa vidis on je vec isplaniro buduce pLandemije kao sto je i ovu najavio prije 10 god...
Ko ti piše scenario?
A kad će taj čip, ljudi se vakcinišu, a čipa nigdje. Šta god ovaj čovjek da kaže, nađu se pametnjakovići koji znaju bolje. Znaju čak i kako izgleda taj čip, znaju da je Zemlja ravna ploča, znaju da su vakcine štetne, znaju da je Trump pokraden na izborima, sve živo znaju, samo nikako ne znaju naći dokaze za te sulude teorije.
Nije korona virus koštao 28 biliona, nego pandemija i mjere.Čovjek lijepo ucjenjuje:ako ne budete opet radili po nalogu imaćete još veće štete.A kako su dosadašnje pandemije prošle bez lockdowna?