Veliki budžetski deficit SAD-a
0
Bill Gates: Ne plaćam dovoljno poreza
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogatashi bi trebali trositi 70% godishnje dobiti koju su ostvarili, a ako ne onda im drzava uzme taj iznos kao porez. to samo znaci da on vraca pare u sistem drzave. previshe je c.i.f.u.t.a kojim se dize gledajuci kako im cifra na papiru raste. zato i postoji recesija, jer sav novac ide najbogatijima a oni ga ne troshe. nije novac nestao, nego se nagomilava kod vishe pojedinaca!!
obama i amerika trebaju uvest svima porez za fk t.or.pe.do da predju na sudjuku. stop virslama!
JOJ UBLEHE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA OPSTE JE POZNATO DA JE ON BIO U DOGOVORU I IMAO PRIVILEGIJE U AMERICI STO SE TICE POREZA I OSTALOG.. PA NIJE BEZ RAZLOGA OSTAVIO PREKO POLA SVOG BOGATSVA I SAD KAO NASAO SE DA PAMETUJE U KORIST DRZAVE ..
govori jer on ima najvise za izgubiti ako se ulomi sustav pa zeli spasiti sustav na taj nacin i spasiti svoju guzicu - vrlo jednostavno bolje dati i 40% nego 100% a mozda i zavrsi kao gadafi jer se i on bogati na sirotinji kao i gadafi - dobro ovdje su metode malo perfidnije ali bit je ista!
HAHAHAH KOJA SUPLJA STO SADA OVO GOVORI A SUTIO JE DECENIJAMA? BOGATIH LJUDI NEMAJU SAZALJENJA PREMA SIROMASNIM NEGO SE GLAVA RIBE POCELA BOJATI VLASTITOG REPA JER RIBA SMRDI OD GLAVE A OD REPA SE CISTI.
preko 47 milijuna dobija food stamps
svaki amerikanac je duzan 390.000 dolara cim se rodi ! onda amerika soli pamet eu i grckoj hahahahaha
US unfunded liabilities 117 triliona 15 triliona je malo optimisticno :-)
Nije deficit 15 triliona nego nacionalni dug, sta je vama! Jesu budale ovi novinari to je uzas. Mjesaju zabe i babe
Gates je pravi Kralj.
e moj konju, kako ja stvori carstvo od kese i dva novinska clanka
trebamo počet globalno ratovanje pa onda neće biti više plavi šlemovi onda će morat doći oni .. kako se zovu.. zelene glave da nas umire..