Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bill Gates:\"U svojim dvadesetim nisam imao dana odmora\"
JESTE ALI U K.U.R.C.U, ODNOSNO NA ZVANIČNOJ LISTI A I TO NJEGOVO BOGATSTVO NIJE NJEGOVO NEGO OD ILUMINATA...ON JE SAMO HIBRID KOJI RADI ZA GUŠTERE I KOLJAE LJUDSKU RASU...
napomena:Mujo je alegorija za sve glupane koji su izabrali zapadno-kjafirski način života,između svega zdušno prihvatili trenutni papirni monetarni sistem,koji je ljude oplješio u pljački milenijuma.Sutra kad ovaj papir propadne,propadaše i naši miloneri,ili u zamjenu za impulse koji se vež uvode kao nova moneta,morat će židovima da ližu du\'pe sljedećih 20 godina da bi njihovi impulsi vrijedili išta.
\"koosnivač\"? To vas okupator amerikanizirao?
66 milijardi naštampanih papira za koje nema zlatno pokriće.Vrijedi dok mu Amerika vrijedi,kad Ameri propadnu ostat će sa hrpom papira,eventualno impulsa.Hehe Koja je ovo obmana.Naš đedo kada je prije 100 godina za svog unuka kraj šljive ukopao ćup dukata,pa reko ćeri,kad unuk naraste,otkopaj ovaj ćup i trošite ovo zlato. Sad kad glupi Mujo,Milorad,ili Ante,Francoa ili Joe zakopaju 20 hiljada evra,za 10 godina može te pare ko tepete u zahodu da polijepi. Šta će Muji i njegovim drugovima Islam kad Mujo ima drugove.Pa je zato i go i bo i šugav.Crkni Mujo kad si glup!
\'ta će Bill...
vas? pa to je bar lako... ali ne isplati se investicija, bacen novac, a ja sam postao bogat samo kroz razumne investicije. nadam se da se ne ljutite, ali razumite. uskoro nece biti svakako nista da se kupi tu vise, sve je vec otislo ili se prodalo u bescijenje, tako da ce se ti ostaci pokupovati za male novce od vasih politicara i prenijeti na njihovu djecu. do tada, izdrzite.. necete morati jos dugo svakako. vas Bill
Kupi nas molim Te !
Najbogatiji su Rothschildi,oni drže 70% svjetskog bogatstva.
tacno. manje kafa put do\"fukare\" od 66 milijardi dolara.
samo 66 milijardi?! Ja fukare...
Bravo Bill. Sad ce nam svima biti lakse.