Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije nego pocnu balkanski komentari samo da kazem - fondacija bila i melinde je od njihovih sopstevnih novaca dakle, nije od microsofta e hajde sada, idite divite se arapskim bogatasima koji imaju na stotine milionskih auta u svojim kolekcijama
BRAVO BRAVO BILLE :) SVAKA TI DALA!
sramota, koliko neznanja i negativnih komentara za ovu donaciju Bila za GFATM, koji vec 5 godina finansira aktivnosti u BiH, a od toga posljednje 4 obezbjedjuje BESPLATNE lijekove za SVE pacijente oboljele of Tuberkuloze u BiH.
za sta li ovo samo sluzi kao fasada?! da mi je to znati... :/
covjek GIGANT
pa fukao sto brojis tudje pare,neka mu se vrati sto puta ako je nekome spasio zivot,sta si ti ucinio na tom planu??
Izbjegao placanje poreza kroz donacije za razne humanitarne akcije...a od toga ce mu se vratiti bar 30-40% pod tudjim imenom... Odlican nacin da se opere novac i izbjegne placanje poreza drzavi... Dvije muhe jednim udarcem...dio novaca ode ugrozenim...a dio se opet vrati ...najgore prodje drzava.
hahahahahahahaha,bravo bosnjace,odlicna teorija,je li to iranski predsjednik rekao hahahahahahahahahahahahahaha znaju ovi bosnjaci sve a svi se zavukli na zapadne socijale,svasta....
Sta sve covjek nece napraviti da smanji svjetsku populaciju...nevjerovatno Dacemo vam jednu posebnu vakcinu koja ce vas izljeciti od malarije, HIV-a ili cega sve ne, ali cete zahvaljujuci istoj umrijeti u roku od 5 godina. Ako kojim slucajem prezivite, bicete sterilni. Kakav zlocinac! Fuj!
http://youtu.be/0QLLkpBJQA4 mujaga tupi nauci nesto osim sto ti u medresi ispijaju malo pameti sto imas,dobro pogledaj gluperdo hehehehehehe
ovo na slici, jel to on?
Kakvo odvratno licemjerje!
RESPEKT ZA GATESa, BOG CE TE NAGRADITI !!! DA SE HOCE ONI SEJCI UGLEDATI NA NJEGA!!!
covjek donirao sedmicni dzeparac :P
Pa 80% Zapadnih muskaraca se sunete...... na bibliju se niko ne kune....... u stvari niko se uopste i ne kune, to samo barbari sa istoka poput srbije i albanije rade, jer drustvo ne radi na osnovi povjerenja.
vjerovatno se zbog ateizma u najvaznijim drustvenim institucijama kunu na bibliju onda hehehehehehehehehehehehe,ne lupetaj,nisu ateisti ali imaju zdrav pristup religiji i ne dozvoljavaju da im s u n e t bude ulaznica za karijeru ili sarena jaja hehehehe
Pa KOMPLETAN zapad su Ateisti, a nisu komunjare..... ovaj ne-sporazum je rezultat tvoga neznanja, i cinjenica da nisi vidio/vidjela svijeta.