Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde Bosnjaci sta se lozite... ova baba nit se pitala za sta, nit je ko slusao sta prica. Okanite se nje nego razmislajte sta cete sa vasim zlocincima, evo npr. Atif Dudakovic je jos na slobodi?
@007 Mihajlovic Nedo, ne lupetaj gluposti kad nemas pojma ni za sta je osudjena ni koliko... a jos bi se svetila svoj ti poso Roso :))))))
kuja zasluzuje samo noz preko grla...
vidju srbadije sto se skupila ovdje. e da je se sada raznijeti, dobro bi bilo.
Ona niti je priznala saucesce u genocidu niti je osudjena za to... Taj je dio optuznice povuce! Tako da to mozete okaciti macku o rep. Osvetite se vi svojim Turcima sto vas ostavise tako lude ovdje na Balkanu gdje nikako da se uklopite, a Biljanu Plavsic ostavite na miru! a Dodika, posto njega morate stalno da spominjete, mozete kao i Inzko da povucete za neku stvar, kako vam je i rekao!
i kazu postoji pravda!!! sramota!!nevin covjek dobio 12 godina, a ova sto je priznala 11 i to u kakvim uslovima samo! fuj! gade mi se!
kada vidite duha napijte se sarajevskog piva do uha
Odoh se napiti
E baš mi je drago.
A Naser Oric na 2 godine. A ni mrava jadnikj nije zgazio.
a ilija jurisic osudjen na 12
Ma ljudi, neka je puste! Vazno je ona priznala da su srbi izvrsili agresiju i ge**cid u BiH! Drugo, nju su u svedskim zatvorima prcili lezbejke, narkomanke......pa se zbog toga zalila:-)))) Trece, sad ce je Laktasenko prciti.....
Nadam se da ce joj neko posteno presuditi na slobodi.
11 godina?NE MOGU DA VJERUJEM!A piše da je osuđena po tasčkama genocida, zločina protiv čovječnosti i protjerivanja i boga pita j još šta a 11 GODINA???I još je puštaju posle osluženja 2/3 kazne!NE MOGU DA VJERUJEM!Pa osveta je jedini način da se zaboravi bando huškačka četnička! BIH FOREVER
izraelci su imali osvetnike koji su i u zatvoru \"kaznjavali\" nacisticke ratne zlocince ( gledao na SFF film Istorija kuhanja) kontate???