Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mu puste Khabiba u kavez du mu punned jedan choke.
bjeli tigar? čista exkluziva, ružno je kad čovjeka pregazi traktor dok krade balvane ;)
Životinjama nije mjesto u vašim neuslovnim kavezima...
Tigrovi su rijetki, a čuvari česti. Da je obrnuto, čitav svijet bi osuđivao čuvara. Ispada da mu je tigar učinio uslugu. Inače bi umro nepoznat u nekom japanskom stančicu, okruzen samocom
da nije slucajno iskocio iz oktagona?
prelijepa zivotinja
a mi da smo na mjestu ovog tigra...bi glasali na izborima za cuvara...
Fantasticno, koji ces klinac zivotinju Drzat izmedju resetaka? Da zabavite guzice i zaradite prokleti papir ? Nemojte mi samo pocet srat da ih paze, kao imaju svu hranu i to. Zivotinji nije mejsto iza resetaka, zli yebeni povrsni primitivni lljudi. Svaka cast za tigra. Zli ljudi.
Premocan je ovaj tigar.
To roki, nece oni tebe zajebavat