Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahha, hahahahaha a mamicu vam licemjernu.. zabrinite se za svoj narod i ta dva jadna kandidata koja ste im ponudili, jos samo vam dodik fali..
Kurdi i Idil su vase maslo mamu vam zapadnjacku
Back to the Future 4: Amerikanci se vraćaju unatrag 3-4 hiljade godina i onda formiraju sebe, a zatim i Kurde
tise balijo
Zaprdit će ovaj Turskoj i Turcima, gore nego Bakir Bošnjacima, živi bili pa vidili . . .
Duboko zabrinti zbog kurda, a to što im policajci rokaju afroamerikance na svakome koraku to je ok, koji licemjeri.
Turska je demokratska zemlja a USA je divlji zapad.
Divlji Zapad je demokratska zemlja a Turska je USA
ne dirajte pradjedove srpske "nacije" zasto ih hapsite
A Palestinci. Zbog njih niste zabrinuti sto ih Izraelci pobise
Evo i ja sam zabrinut,neće imati ko da vam pravi razloge za intervenciju
Erdogan je klasični diktator. Ko to ne konta je glup ili lud.
@gladijajator Šta ti u ovom članku nađe o Titu? O čemu ti?
@gladijajator Nije bio diktator s obzirom sa kakvom se nacional-fašističkom bagrom borio (što još uvijek traje) nije ni čudo što je bio takav sistem, jer sa takvim mentalnim sklopovima jednostavno nema drugog načina. Tito je bio borac i antifašista za razliku od današnjih političara koji su gladili muda po kancelarijama. Od koliko-toliko uređene države dobili smo banana republike u kojima nema ni reda ni zakona.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
licemjerna amerika...
Samo jos jedan potez Erdogana da se osigura njegova diktatura, ko to jos negira je obicna budala.....
i ne razumijem odakle tolika halabuka oko ljudi koji su pozvani na saslusanje i odbili se pojaviti, u pitanju je istraga.. a kad se ne javljas, kriv si ko i dodik za referendum. ali nekom godi da se dizu tenziju. ma znas sta, gode nama ove tudje brige, kod nas je bajno.
ameri prcaju bliski istok kako hoće ahihihi.
Brinite se vi o svojim problemima, rasnoj netrpeljivosti, sta cete ako vam Trump dodje za predsjednika, a kurdi nek malo razmisle, sta ce to dobiti ako "dobiju" državu, evoi mi je imamo pa se nogama udaramo u guzicu da se ispalimo negdje zapadno ;)
jel ti to draza turska od fosne ahihihi