Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli svijet podrzava Erdogana jer je izabran na izborima, samo klix komntatori - analiticari govore da neko izvana rusi Tursku. Ovdje se neki likovi odlucili na egzibiciju, nadlezni su nad par jedinica i misle da im ne moze niko nista!
@Vicious Ma koji tiranin sine dragi, izabran od naroda, pobjedio, ocigledno da je vecina protiv ovog cina dijela vojske i to malog dijela vojske, simpatizeri Fethullaha Gulena. Pa opozicione stranke su protiv ovog, to dovoljno govori kakva je to ekipa!
Jutro je pametnije od noći.
Procitajte ovaj tekst http://saff.ba/david-rockefeller-ukoliko-zelimo-unistiti-islam-onda-moramo-krenuti-od-turske/#.V4nK6et97IU Jako je poucan.
Klix nije mogao odabrati bolju sliku Obame :)) Isto kao da konta u sebi: e yebayi ga sad... :-)
Ti si i glavni krivac ovog ustanka
sve je ovo izrezirano...kao u filmu
Tako kazu sad, a na pocetku vojnog udara su govorili da ce podrzati onoga ko poslije ovoga dodje na vlast. Licemjeri.
pojedini kixovci ismejavaju predsednika dodika zbog njegovih gabarita; a zamislite da vam je predsednik ovaj lik?!
precednik ima i moju punu podršku. dabogda vam vladao 100 godina, dok vam sve ne opljacka
a svi znamo kako je nastala amerika,a sad nesto sole pamet
biti fokusiran na sigurnost američkih građana u Turskoj. i nasa je vlada fokusirana za gradzane kad su ove stvari u pitanju. a vamo jedva penzije isplacuju, 20 marka djecijeg doplatka ako imas stelu da izganjas. nema pravo se brinu za nas.
Amerika je sila pricaj sta hoces gaze lagano muslimanske zemlje, a umjesto ovi glupani da se ujedine pa da razbucaju Ameriku oni se dijele muslimani svi oni se dijele budala nije ni cudo sto se kokaju svaki dan muslimani izmedju sebe vidio je i Bog da se zajebo sa njima
Čuj ovog 'DEMOKRATE'
Amerika stala iza Erdogana, neka je sa srecom ovoj grupi. Ovo do jutra ce biti rasticeno
Ovo moze znaciti da pucistima ne ide bas dobro.
Sto ga Obama trola :D