Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko izjavio zabrinutost
Kakav spin ahahaha, ovaj kad bi svjedocio odgovaralo bi Trumpu!
Sad će Trump potegnuti vitalni nacionalni interes......
Do ovi trose silne novce da ga skinu, Trump radi za "male" amerikance. Cim je preuzeo vlast, sazvao je sjednicu sa sefovima obavjestajnih sluzbi i rekao im da zeli rezultate u borbi protiv droge za 6mj. na stolu ili njihove ostavke. Vec odavno je puno manje droge na ulicama, i to se vidi. Uradio je vise nego Obama za 8 g. po tom pitanju.
@mora_torij “Za male ljude” jarane Trump ti je Njujorški milijarder sa pozlaćenim toaletima, boli njega qrc za male ljude. Obogatio se očevim parama i novcem se ubacio u Bjelu Kuću. Pola njegovog kabineta su bankari, insajderi i jarani bogatih i moćnih. A to za drogu, od 2015. broj zločina vezanih za drogu raste više iz godine u godinu.
"I love the poorly educated" - DJT16
Objavicu i ja knjigu o onoj trojici, hoce li mi prijetit
Evo da napisem prvi komentar,... toliko od mene
Kae Trump danas , da sam ostavio Boltona vodio bi se WW6 ...