Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 godine te drze ko taoca onda dodju tvoji i roknu te heh zaebano.
ovo je ocito teroristicki napad
Ko radi i grijesi
Al Kaida na arapskom znaci -baza podataka i centrala je u pentagonu gdje je i nastala,zbog miliona nekih rezolucija ljudskih prava i slicnih gluposti ovo je privatna vojska SDA-a koja ratuje za njihove interese i oni nisu nikakvi muslimani nego vojni plaćenici koji cine monstruzone zlocine pod krinkom terorizma koji je fiktivna stvar,pravi terorista je Barak Obama koji svoj narod terorizira strahom preko main stream medija...zasto se Al kaida,Nusra,ISIL i mnogi jos nikad nisu napali Izrael ili nesto njihovo ?? tu je kraj price.
ocito da nisi dovoljno informisan Govor glasnogovornika ISIL-a https://www.youtube.com/watch?v=wR2e7nMv0-Q Oko 6.-te minute kaže - Srest ćemo se u Bejtul Maqdisu (arapski naziv za Jerusalem).. al prije toga spominje kopnenu ofanzivu u iraku od strane amerike.. kao da im proriče budućnost otprilike
mislim pokušava takav dojam ostaviti na slušaoce
PRIKAŽI ODGOVORE (5)