Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno ovisi o Kini i Rusiji. Ako iole stanu na stranu Sj. Koreje ovo će se odvući još godinama unaprijed(a najv hoće jer novi rat u Koreji bi znacilo milione izbjeglica u Kinu.) Ako svi se okrenu protiv Kima, pa neće ni trepnuti a biće dim i pepeo jer Ameri ih iz predostrožnosti i straha moraju preduhitriti.
kakva koreja...sta ovaj lupa....a usrali su se ko telad jer im je jasno da putin moze za 7 dana biti u parizu....100 000 specijalaca putin doveo na granicu i jos im porucio...akcija zapad 2017....a nato poslao 300 hrvatskih specijalaca da se suprostave putinu...ima li kraja ludilu...ko se sa kim tu sprda?....:))))
daj ba ne kaki s nebulozama, da hoce SAD bi ucinila da ih mrak proguta
@BHAmersons ...da moze oni bi to uradili pre 50 godina......danas mogu samo da kmece.....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovi ce imbecili indirektno zaratiti s Kinom kako su krenuli.
Vojna opcija postoji, ali..! Postoje li m*uda za takvu opciju??
Pravo iznenađenje da amerikanci za bilo što imaju vojnu opciju. Do sada su sve sukobe rješavali masovnim ispijanjem umirujućeg čaja od kamilice. Ako su bajkice stvarne i koala Kim ima nuklearnu bombu nadam se da će pri ispaljivanju biti precizan.
Please upload a photo of yourself that clearly shows your face. We'll check it and then permanently delete it from our servers.
Please upload a photo of yourself that clearly shows your face. We'll check it and then permanently delete it from our servers.
Jos s koreja i iran nisu pod sapom rotschild porodice (masoni, njihov bankarski sistem), prije mnogo vremena sam rekao d asu te sljedece zemlje koje ce amerika napasti istopstavi se da sam upravu...
Kim je po ženskoj liniji potomak Rotšildovih.Zadatak mu je da otpočne kataklizmu radi uspostavljanja NVO.
@Oskarovac isptavka: NWO
jeste li rekle da analiza i sumulacija rata pokazuje da.je.samo.u prvom satu predvidjeno 1 milion mrtvih? a sto radi vase hevemonije
jeste li rekle da analiza i sumulacija rata pokazuje da.je.samo.u prvom satu predvidjeno 1 milion mrtvih? a sto radi vase hevemonije
samo ostro sa svim vidovima poremecaja drustva kao sto su ove diktature, vehabije, cetnici, nacisti, fanatici i slicno
yebala vam vojna opcija terma
volim te kad si bas jasna u izrazaju....
@TangoNaVilsonovom ne ulizuj se
PRIKAŽI ODGOVORE (11)