Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upssss...........
...e, j­ebiga :)))
Mislim da ciko o kome je ovdje rijec slavi.........totalno ne planirano se izvukao iz one vukojebine i sad moze lagano kafice ispijati po VDC-u:))
"Iako je Bijela kuća zamolila redakcije da ne objavljuju njegovo ime, postoji mogućnost da agent bude primoran da napusti funkciju, pošto je povjerljivost informacija neophodna kako agentima CIA-e, tako i njihovim porodicama da ne bi prijetila opasnost, prenosi Beta." ooo kakva nepismenost!
Naslov OPET glup: valjda ime CIA-inog shpijuna. Ako je shpijun CIA-e, to znachi da je shpijunirao CIA-u.
...šuti, jarane...na kraju će se vaspostavit da je udbaš :)
"nashe gore list" lol
...i cia počela preko štele primat...