Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oba napada nisu teroristički
naravno...prokleti rokeri je naduvali droge....aaaaahihihihihihihiiiii
iz pouzdanih izvora se prica da tramp proglasava muslimansko brastvo za teroristicku organizaciju a bih zbog bakira i sda ide pod sankcije......premijerka cvijanovic je pokusavala t rexu da objasni da rs ne podrzava muslimansko brastvo i da smo mi hriscani...ali ameri to bas i ne kontaju...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Polako ali sigurno istina o bosnjama svakim danom sve vise izlazi na vidjelo.
Bitno je da se Bošnjo šprda sa selfijem željke, željka, ismijava Dodika. A oni polahko počinju prikazivat FBIH kao leglo terorista. Neće proći dugo dok se ne počnu pojavljivati ''nove opasnosti'', samo gledajte kako to ide. Bitno je da Trump povuče mamac.
I to da cujemo da mediji nesto ne ekspolatisu do daske. Ta dva dogadja su eksploatisana i lazno predstavljana kao teroristicki napadi. Posebno u BiH. Iako ni jedan ni drugi dogadjaj to nisu bili. Zapadne sluzbe su bile svjesne toga. I jedan i drugu dogadjaj su licne osvete iz razlicitih motiva.
ceo svet prepoznaje bosanske muslimane kao teroriste
imas li neke dokaze za to ..zasto bih ja tebi vjerovao za ovakve gluposti .
steramtigo-ako je cijeli svijet rs i srbija, slazem se
u zvorniku se jos ne zna jel i bio napad,nigdje nema snimka
Ovo je jedan od prvih efekata zeljkinog lobiranja po americi. A bosnje se ko sprdale sa selfijem. Samo polaHko
hahaha Zeljkinog lobiranja po Americi hahahaha ovo moram zapamtiti i prepricavati sa koljena na koljeno lol
Briga bijelu kucu za BiH
ma koji ba terorizam uBosni što ba lažete
Oba slučaja su personalni obračuni.
BRACO AMERI DODJITE RAZJEBITE OVE TERORISTE BRADATE
PR kampanja bijele kuce radi opravdanja naredbe o zabrani ulaska u SAD muslimanima sedam zemalja eto.
pa kad ste tako vi, srbocetnici, fini hoces li onda reci da je izvršena u BiH agresija, da se desio genocid u Srebrenici, Žepi, Višegradu, Zvorniku?
@KIKSERba
JA PRIMJEĆUJEM DA JEDINO NA LISTI FALI SVETOSAVSKI KRSTOYEBSKO-PRAVOSLAVNI TERORIZAM KOJI DODIK I NJEGOVI ISTOMIŠLJENICI TERORIŠU NAROD U BOSNI I HERCEGOVINI TO SU GOWNA NAJGORA NA SVIJETU A SVETOPAPSKI TERORISTI IZ KAMENJARA SU ISTO SMRAD VATIKANSKI KOJI SMRDI PO BOSNI I HERCEGOVINI
@KIKSERba hahahah moramo se pravdat kad jedini teroristi u BiH su svetosavci i svetopapci debiliXeru
@krilnik Kako ces ti sta primjetiti kad si vlah. Sta ti znas sta je pismenost
u Zvorniku nije moguće da je bio teroristički napad, nego krvna osveta, Ti mog oca, ja tebe. Koliko danas djece zivi u BiH i gleda ubice svojih roditelja koji se normalno setaju gradom a neki su cak i na vlasti.
Stani malo, tri teroristička napada za 4 godine u BiH, a da se ista ne nađe na spisku terorističkih zemalja ?? Dobar ritam jednom godišnje, da je u PArizu previše je. A SDA tužilaštvo ?? Pa istraživalo svim raspoloživim ljudstvom i tehnikom Fahru u vezi sa Keljmendijem u Prištini ??? JEr je isti 2013 u svojstvu minsitra sigurnsoti predložio zakon o KAŽNJAVANJU TERORISTA ! Mislim da će TRUMPova adminstracija sada OSU, državno tužilaštvo i SDA gledati u sasvim drugom svjetlu !