Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeli reket i sad im se rugaju.
Dvije američke vanjske politike: Izolacionizam, kao što vidimo u ovom slučaju, koristio se u oba svjetska rata, Vietnamu, našem ratu i svim ostalim. Ogledava se u američkom nemješanju u sukobe uz izliku da je to "tuđe pitanje itd." Onda, kada je momenat pogodan, kad se na terenu stvore uslovi nesumnjivo potpaljeni američkim špijunskim igrama, Amerika odjednom preuzme ulogu svjetskog policajca, kad je već rat uzeo maha, prelazi se u politiku intervencionizma.
pametno… zar im treba zamjeriti na tome?
Bijela kuća: Katarska kriza je "porodično pitanje" Ameri su majstori za napraviti "igranku" u muslimanskim zemljama :DDDDDDDDDD .
Kako niste govorili da se "porodično pitanje" riješi bez vas u Siriji, Libiji, Iraku itd..
Bjela Kuco Lazes, to je vase maslo, arapi MORAJU slusat sta vi kazete
...nema gore od "porodičnih pitanja". pogledajmo samo našu balkansku, slavensku istoriju...
Amerikanci zakuhaju i onda kazu mi se ne mijesamo to su vase strari.
posteno osim ako ih nisu zbunile reakcije te bojazan od vjerovatnog mijesanje drugih u rjesavanje ove porodicne drame.
Amerika nije prodala oruzije Kataru kao sto je mislila da ce prodati, pa se Trump nasao pod pritiskom svoje vojne industrije. I onda po obicaju, ako neces slusati Amerikance, onda oni zakuhaju. Uzmu drugi marionetski rezim u Saudijskoj Arabiji da ona zakuha. Ne moze se razumjeti taj dole mentalitet idiotizma.
Tako je. Ne miješajte se nek se kozoyebi međusobno pokolju.... onako bratski kao što su stoljećima radili