Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂😂😂😂....šta reći? Jel oni misle ako su jaki da mogu ućerivati pamet svima? Ne. Koristili su oružje i bombe, rakete i dronove iz Somalije i Eritreje. Ameri, Švabe, Englezi i Francuzi su im slali kiselu vodu.😂😂😂. Jel stvarno oni ponižavaju čovječanstvo?
ovo je stvarno klasicno vrijeđanje inteligencije od jenkijevskih gnjida
hahhahaha pa ovcice, americki specijalci su dole zajedno sa chifutskim kukavicama i pokolj vrrse i silovanja.
kako se bijela kuca pere pred naivni ovcicama jer se saznalo svasta nedto
brate moj ovo je bas vrijeđanje inteligencije od jenkijevskih gnjida
Aaaaaahahahaha koja stoka ...pa imaju klipovi gdje ovaj demokrata od USA s osmjehom govori kako usa dozvoljava cifutima 100% pristup i koristenje americkog naoruzanja aaaaaahahahaha fuj ..
Jeste,imamo dokaze
Grohotom se smijem😂😂😂😂
Ameri fol sve nesto istrazuju, govore ako ovo ako ono, odustace od slanja oruzja. Budimo realni jednim telefonskim pozivom vi gospodo zavrsavate ovo genocidno djelovanke Izraela
Ma nisu, love golubove sa najsavremenijom vojnom opremom na svijetu
Koji licemjeri.Misle da svi gledamo fox i druge mnogobrojne fabrike koje se bave proizvodnjom stancanja lazi.
Ma nije s njim se djeca igraju u Tel Avivu 🙃 #humor #sarcasm
Pa jel ovo moguce? to je isto kad su Sadamu slali vojni otrov, a onda se ogradjivali od njega! ne znam ko je ovdje gori, da li amerika/uk/njemacka koji su slali oruzje ili izrael koji ga je koristio. sto je najgore svi ce ostati nekaznjeni!
hahahahaha ma neeeee cuvaju ga kai suvenire hahahahaha
Eto moje oruzje su koristi.
mozda je iz Tanzanije ko ce znat....
ma jok, nisu koristili...oni američko oružje drže u muzejima
Čuj šalju im oružje i kao istražuju da li su ga koristili, koga ovi ameri zajebavaju, ohrabrivali da tuku po Gazi, a sada se ograđuju, koji licemjeri, fuj
Nisu nego od mog dede rahmetli Bećira koristili oruzje
ovo je sad stvarno vrijeđanje inteligencije od jenkijevskih gnjida