Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se desilo i na Olimpijadi u Njemackoj 1936, samo kazem…
Samo da ne budemo poligon mi u BiH
Još gore se desilo 1980 godine za ljetnu olimpijadu u Moskvi kad su igre bojkotovale SAD i još 66 zemalja kad nije bio samo diplomatski bojkot, nego je bio puni bojkot pa sportisti iz tih zemalja uopšte nisu učestvovali. Također i za ljetne olimpijske igre u Los Angelesu koje je 14 zemalja bojkotovalo predvođeni tadašnjim SSSR-om. I šta je bilo? Ništa. Samo kažem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi bojkutujemo sve i olimpijade i svjetska i evropska i ligu prvaka mi smo najveci mangupi
ovi ameri su prave kvopije ne ide i odmah prave belaje po svijetu ali da ih podsjetim 3/4 covjecanstva zivi u aziji.
jedva cekam bosnjino mislljenjw o svjeckoj politici
Ne kontam zasto mogu Hrvati i Srbi, a ne mogu Kinezi??? Mislim genod i te stvari.
E moj Bajden mi bojkotujemo evroviziju jos odkako je Fudo bio zadnji put i NIŠTA opet.
Eno 1 500 000 000 ljudi na planeti se zabrinulo zbog ovoga. Tu možemo dodati i 150 000 000 Rusa, 1 300 000 000 Indijaca itd itd
Kinezi na aparatima... Kineskim hihihi. Bas su se nasekirali mogu mislit!
Kad Amerika pocne izrazavati zabrinutost za ljudska prava sirom planete dobijem proliv direkt.
Population-based studies produce estimates of the number of Iraq War casualties ranging from 151,000 violent deaths as of June 2006 (per the Iraq Family Health Survey) to 1,033,000 excess deaths (per the 2007 Opinion Research Business (ORB) survey).
Milione muslimana pobili, zatvarala ih u logore Guantanamo, mučili u Abu Graibu na načine koje ni nacisti nisu mogli smisliti i ono priča o ljudskim pravima.
Prije 15 godina sam imao američki modem US Robotics , danas od informatičke opreme ništa nije proizvedeno u USA već u Kini , Taiwanu i Koreji. Amerika se industrijski pustoši decenijama i dok su oni ratovali za naftu, Kina je rasla. Nema više nazad,osim ratom.
Amerika ima velike unutarnje probleme i okreće se vanjskim neprijateljima da neko nešto dokaže a već su industrijski pregaženi od Kine. Svjetska ekonomija bi bila iz 70-ih da nije industrujskih potencijala u Kini,
68% prosječnih amerikanaca u anketama ne vide Rusiju i Kinu kao neprijatelje. Ljude u kapitalizmu zanima samo novac i ništa osim novca.
Nema dana da oni nekoga ne bojkotuju ili sankcionišu. Možeš u kladionici dobiti kvotu na to
kad imaš unutrašnjih problema i totalno podijeljeno društvo okreneš se vanjskim neprijateljima . Ovo je sve Trump radio a dedo još zagovnao.
dedo jedan dedo dva..
i zapad u krizi nisu više konkurentni i razbacuju se nakim sankcijama ko da su 60-e a čovječanstvo uvezano svim kanalima mimo sankcija.
Ma sta kazete hahahahaha
Rbihseree..... smraduljčiććććććććuuuuuuu , gooooovnooooooo jedno islamsko oooo, sine krmačin
A i to nas zaboli za vaše masonske igre.