Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah, pentagonska i washingtonska elita se opet poigrava sa "obicnim smrtnicima". Zaboravili ljudi izgleda da nakon "pomoci" s Majdanom, da su im veliki prijatelji Ameri opuhali 33 tone zlata, komplet rezervu zlata. Koliko ce im sad naplatiti sto im cuvaju teritorijalni integritet? Btw, Jugoslaviji, Libiji i Siriji su Amerikanci garantovali teritorijalni integritet...
Bojim se da niko nece ratovati za ukrajince a mozda ni oni sami rat traje vec sedam godina tamo
Bošnjaci prizivaju sankcije Dodiku i Vučiću, a Srbiji bombardovanje. Bajden ne zna gde je levo i verovatno moli Boga da Rusi ne krenu na Ukrajinu kao što neće zato što bi posle par dana Kinezi ušetali na Tajvan. Amerika puca po šavovima, ali vi to ne vidite samo se vi držite njih. Podela uticaja bi se verovatno dogodila za deset godina, ali je korona sve ubrzala.
jesu ih naguzarili švabe i tzv eu za mali popust na cijenu plina,sad će im slat konzerve a i njih naplačivat u ukrajinskom drvetu germanski paraziti
Mozda prvo Ukrajina treba da vas pozove da bi došli. Anglosaksi sami sa sobom vode dijalog o invaziji. Putin nikad, ama baš nikad neće ući u rat s Ukrajinom. Samo anglosaksi takavu nebulozu mogu prodati svijetu. Ukrajina će ispasti najnamzanija u ovoj krizi.
Nema ko ratovati da nece mozda poljaci i estonci u zemlji gdje polovina rusa
Gle, ja jesam za to da se Ukrajina odbrani, i želim im od sveg srca da očuvaju svoj suvrenitet i integritet. Niko nema pravo odlučivati pod čijom će šapom neka zemlja biti. Znači, da Rusija sad smjelo krene u Ukrajinu s ciljem da eto svrgne demokratsku vlast i i instalira svog čovjeka, za mene bi Rusi bili nešto najgore. Bidena sa druge strane ne može se kriviti što čak i u tim uslovima ne želi da šalje vojsku iz svoje prekookeanske zemlje.
Kaže spriječićemo Hitlera da napadne kako Poljsku tako i SSSR. Onda ga ovi lupe on se trgne i naredi da počnu raditi na atomskoj bombi
Zasto bi slao , Ukrajina je velika drzava sa 40 miliona stanovnika i moze mobilisati milione vojnila Samo im Amerika i EU trebaju dati dovoljno oruzja i logisticku potporu. Ako se budu hrabro borili odbranit ce se.
To isto kad kažeš da mi možemo mobilisati stotine hiljada ljudi. Mi možemo mobilisati nekoliko stotina, to je maksimum. Sad će krenuti bježanija Ukrajinaca i potpuno su u pravu, treba bježati od rata što dalje, porodicama poginulih niko neće reći ni hvala. Kamo sreće da sam i ja pobjegao 92, možda bi nešta stekao za 4 godine rata, a posle rata sam dobio govhno.
Koji moral nece u ukrajinu slali vojnike da kradu resurse dze su stigli hahaha
kupinam plina ocati
Ako nece u Ukrajnu nece ni Boga mi ni u Bosnu. Pamet u glavu trenutno smo mi nasi jedini saveznici.
Vjerovatno nebi ni u BiH ali bi sigurno pomogli u naoruzanju , logistici itd . Nije ni logicno da netko iz New Yorka dode da ratuje za Bosnju dok on u Sarajevu ili Tuzli pije u kaficu.
Ma jeboo ove cipe od krokodila
Demokrati pokrexu ratove, republikanci ekonomiju. Za vrijeme Trumpa naanja nezaposlenost svih vremena, naanji nameti korporacijama, smanji poreze na plate svima. Ovaj sve vratio na.staro, uspavani Biden
Sprzo307..Ne zaboravi da je i Trump raketirao Siriju i to kraj usiju ruskih vojnika i tog nekog proturaketnog S-500 .Vanjska politika amerike ne zavisi puno do predsjednika nego je pisana puno prije, ekonomija u americi je sad jos bolja nego za vrjeme trumpa. Za poreze se slazem i u sustini republkanci su bolji za americki radni narod i biznise.
Gledaj telefona bolje da je preso na saomi jer ce amerika za 5 godina postat kineska svakako mister bidddduu