Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj \"vec\" ?!?! zadnji u evropi, mamu vam pokvarenu!
Naivcine,slovenaka k\'rava se ulizuje da kupujemo slovenacko,kao i sve ostale slovenacke p\'zde,svi su isti,zgadija slovenacka.
...ko je*e ove ksenofobicare i islamofobicare iz EU? Pa ne mogu ni sami sebe gledati!
arok 29.09.2009. u 17:01 hej ba. stipu malo! Citam sad da su srpski lopovi opljackali centralu za pare u svedskoj. Sretno im sa bezviznim rezimom :) ha ha ha ha. Sto ce Evropi biti fino:) JEsu li bas Srbi??? Hahah neka nek im pokazu sta su Sbri. _______________Tanja, pa ti gola ispod sakoa
Ili ukidanje viza kad i genocidnoj fasistickoj srbiji il tuzit EU-ju za islamofobiju i ucestvo u etnickim ciscenjem i genocidu,ratnim zlocinima i unistavanju Bosnjaka Muslimana,,jer dosta nam je obecavanja,hocemo crno na bijelo! Genocidnog krvolocnog ratnog zlocinca mladica licno cuva genocidni tadic pa opet ta smrdljiva fasisticka genocidna srbija ispunja sve uslove za ukidanje viza?!!!!!! Tihicu bijedni znas li lanut nesto?! BiH4EVER!
hej ba. stipu malo! Citam sad da su srpski lopovi opljackali centralu za pare u svedskoj. Sretno im sa bezviznim rezimom :) ha ha ha ha. Sto ce Evropi biti fino:)
BiH nema drugu alternativu nego ici prema EU, koliko god to nekom bilo teško \"prožvakati\" i to treba biti svima kristalno jasno, a to samostalno organizovanje je plod velikog neznanja, nažalost. Kako, s kim da se organizujemo, kad nam je država u konstantnom ćorsokaku i kad minimalno 1/3 zemlje pod svaku cijenu traži izgovor da ukaže kako je nemoguće da ova država opstane, a isti ti nisu spremni na minimum saradnje.
uopste nemam nista protiv slovenaca;nego protiv eu generalno.poserem se i na englesku koja nam je i izglasala veto by the way;pa onda lijepo na francusku ,i ostale.stari sve je to nazor.eu cine zemlje koje se nemogu s kajmakom sto bi rekli a kamoli da stuju i gotive nekog poput nas.pojedinci i individue da ali politika ne definitivno.mi smo za njih samo divljaci sa balkana.i neka tako i ostane meni licno netrebaju.mislim da se sasvim lijepo mozemo organiziraqti i bez eu ali treba prvo ocistiti ispred svog praga.
Zasto se sad kofrcite na Slovence??? Slovenci su jedini odmah ustali protiv odluke da se BiH ne odobri liberalizacija, odmah su poslali svoje kesperte u BiH da se izradi migracioni profil, strategija upravljanja granicom i sl. koji su jedan od osluva iz Mape puta. Tanja fajon je slovenska zastupnica u EU parlamentu koja je samo podnijela rezoluciju da se BiH i Albanija uvrste u zemlje kojima se predlaze ukidanje viza, a da budu ukinute onda kad ispunimo posljednji uslov. To kad bi se usvojilo bilo bi nade da u 2010. proputujemo bez viza, u protivnom, tek polovinom iduce godine bi moglo biti predlozeno ukidanje, pa tek u novembru 2010 da Vijece donese odluku koja bi stupila na snagu 2011.
j.e.b.em vam m.a.m.e europske ja gledali ste nas 4 godine kako se koljemo sad nas natezete za vize ;poserem se i na vas i na europu.dokazano jos od 1 svetskog rata da vam nije bilo amera sisali bi njemacke kite jos od 1917 srde smrdljive.u sred agresije oni nama veto na naourazanje a protiv nas jna koja se naoruzavala 40 god.i stya sad treba da vam budemo zahvalni???? ma j.e/b/em vam m.am.e jos jednom fuj
\"VEC\"??? super,znaci bez tog vec bismo dobili 2050.
dobili bismo mi i prije srbije bezvizni rezim da nije vas pravoslavaca koji nonstop sve blokirate i negirate. srbi, crnogorci i hrvati nemaju tih problema....t.j. nemaju VAS!
Tanja je slovenka i mora nam ga malo zamazat
Bosanci i Hercegovci su taoci domacih nesposobnih (vladajucih) pseudopoliticara, ali i licemjernog pristupa EU(ro) birokrata. Apsolutno je nedospustivo i ne mogu se oteti utisku kako postoje dvostruki (ulizivacki) pristupi velikog dijela predstvanika EU prema Tadicevo - Milosevicevoj, pardon, Dacicevoj Srbiji, koja je danas, nesumnjivo najnesigurnija zemlja u regiji (primjera je, nazalost, bezbroj. Od svakodnevnog premlacivanja stranih drzavljana, organizovanih rasistickih i sovinistickih napada, pa sve do skrivanja - neizrucivanja optuzenih za ratne zlocine. I takva Srbija je kao ispunila uslove. Ma hajde Tanja kome ti prodajes rog pod svijecu!
Nije, sad su u modi \"žene\" umotane u čaršafe!