Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivi bili pa vidjeli, u Njemackoj ce najduze trajati lockdown u citavoj evropi.Da bi otisao kupiti obucu sebi naprimjer mora covjek ugovarati termine i priloziti papirologije i negativne testove na ulazu u butik da ti se odmah zivot smuci. A zabava poput kafica , klubova i slicno, to mozda za par godina ce se otvoriti.
Testovi su bukvalno na svakom ćošku i koštaju pola eura, saznaš u roku od 30 sekundi jesi li pozitivan ili nisi. Kod nas to naplaćuju 80 maraka i čekaš pola dana.
U Njemačkoj se moraš testirati prije nego što bilo gdje udjes da nesto kupiš ili se čak osisas. Samo je razlika to sto se kod njih besplatno testiraš na svakom ćošku, dok naši naplaćuju 80 maraka za test od marku.
Kod njihkeeesu nasi sto slusaju Kemala Malovcica Huleta Stoju Cecu I Sinana bezubog Sakica.......Glavna drzava Seljadije Njemacka
Trebamo uvesti sankcije Njemackoj da osjete svu nasu moc😉
Bošnji svojim mentalitetom je puno i Hrvatska, a kamo li Njemačka.
pa dokl vise8l
Ma ko ih j...., sta imamo mi od nijemaca!
Ali Svicarska nas je skinula sa crvene liste...https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bih-i-dalje-na-njemackoj-crvenoj-listi-rizicnih-podrucja-crna-gora-skinuta/210508057/komentari
o čemu oni pricaju citav se Evropa otvara ,samo oni uvede policijski sat sad
vazda crveni
Logicno.