Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijanje na vremenu se zove ova šuplja koju USA i EU svojom “zabrinutošću” pomažu Izrael da pobije što više Palestinaca.
Jake Sullivan je zidov. Americka administracija je vecinom zidovska a i oni koji nisu su u brakovima sa zidovima ili imaju pomocnike zidove. Ovo je diskusija izmedju Americkih i Izraelskih zidova kako zavrsit Palestinsko pitanje na miran nacin. Ali bgm i Amerikanci se bude, iz dana u dan vide da je jedina nacija koja je vise okupirana od Palestine zapravo Amerika i to od stane istih cionista. Doci ce i njima kraj
Alternativa je da odvede jevreje sebi u USA, pa nek mu prave Izrael tamo.
Kako dokrajčiti Palestince bez puno galame.
Jake Sulivan NSA, je samo srce tame. Kakav savjetnik.