Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci se miješaju u izbore u svim zemljama svijeta.
haha xD realno.
Da li je Biden slagao sta?
Šta kažu ovi masoni... Biden mirotvorac a tramp ubica.... Ovaj nije sjeo u bijelu kuću već bi ratovao.... Poput obame mirotvorca
Koja ljudina ovaj Joe!!
Najbolji predsjednik je bio Trump, Kad ce vise 2024 pa da Trump vodi svijet.
Koji je ovo yebbeni demon. Crkni prokletnice. I ostavi narode na miru jer se nikom ne ratuje.
A Navaljni nije miješanje u ruske izbore ? hehe mamicu ti matoru
Zna se da matorci na vlastibnajviše vode ratove, jer im se približava smrt pa da drugima zagorčaju život. Pogledajmo Tudjmana, Aliju i Slobu...razbiše Jugoslaviju s jednom nogom u grobu
Matori je puko ko lajsna
Pa nego sta je cim negira genocid,ali vjerujte da je posteniji od ovih iz eu sto podržavaju i genocid i uzp
Što ne palite atomsku? Znate da će te i vi nestat, samo blja blja i protiv zlabih za koje znate da vam ništa ne mogu
Bidem potpuno u pravu. Slazem se sa njegovim stavom. Rusi su, pored Bugara, Turaka, Srba, Sirijaca, i Sj. Korejanaca najveca gamad na svijetu.
Kome će USA sve platit za svoje ratove i koliko su njih pobili
I da za kaznu ubiju Putina, nikada neće nadoknaditi sramotu, gubitak diplomatske moći i urušen ugled a posebno unutrašnje pukotine su nastale u zadnje 4 godine!
Ubica ugostiteljskog radnika Osmana Avramovića.
Nemaju nargilaši pojma tko je bio Zoran Radmilović.
Pomagali Sadamu da ratuje sa Iranom 10 godina, Iranu ništa, Irak oslabio onda porobili i opljačkali Irak a Sadama objesili, pobili pola miliona djece a Medlin olbrajt rekla, žao nam je ali nama je vrijedilo.
Biti američki neprijatelj je gadno ali biti američki prijatelj je još gore. To je izjavio H. Kisidžer njihov glavni strateg za politiku. Kad malo promisliš, koga su god pomagali poslije su ga uklonili.
Na Zapadu nista novo. Ako nemas neprijatelja, onda ga izmisli, jer je to jedini nacin da se dodje i ostane na vlasti. Gdje su vakcine Mr. prezident ?