Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to je ono cemu vi i inace tezite, zar ne?
Mogu Americki politicari pricati sta god hoce, ali Cifuti kontrolisu Kongres i banke u Americi, i oni ce kupiti Kongres da glasa kako njima odgovara. I Obama je pokusao se suprotstaviti Izraelu dok nije Sejtanyahu otisao u Kongres i bukvalno po prvi put ujedinio Kongres u mrznji prema svom Predsjedniku, nije se pitalo tog dana ko je Demokrat ili Republikanac... cifutske pare ucinile svoje.
ova Amerika samo unistava svijet.. u svemu oni svoje ruke imaju...politiek govna i gotova stvarno(mislim na Amerikanen)
Jalove izjave odlazećeg diplomate. Dolazi TRUMP.
hajde ba bilden kada su palestinci poslje drugog svjetskog rata pitali amere pa zar nije logicnije da se zidovi vrate u zemalje iz kojih su protjerani vi ste rekli samo ih vi ugostite i pomozite im oni su fini jer ste znali da su se vratili u njemacku njemci bi danas prozivljavali sudbine palestinaca
e ti si bas budala ako mislis da bi sta svabama mogli
@lik5 Vekovna srpska zemlja?I to je svoj na svome?
Covjek otvoreno kaze da je cionista s sad pametuje...kako je moguce rjesenje kad Izraelci konstantno otimaju zemlju...
@OmarSharaf Kazi mi zasto glumis da si los s pravopisom? :) Koliko imas profila ovdje?