Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kaze i posalje mu oruzje vrijedno milijarde da nastavi genocid
I?? Ima pogresan pristup a briga ga za to, hoces li ga kazniti?
A salje 18 milijardi oruzja
Skontao da gubi popularnost jer se Ameri bune protiv Izraela.
ZNAO JE OD STARTA CEMU CE TO ICI ALI ZA DZABA SALJE BAIDEN ORUZJE IZRAELU NEMILICE KATASTROFA
Senilni debilko. Danas ovako, sutra onako. Prolaznici ga pitaju na ulici zna li sta Netanyahu radi, ovaj odgovora "Radi ono sto sam mu naredio."
Ovo je naj veci cionista od njih sviju. Krepaj stoko cionisticka!
Patetično. Prestani im slati oružje i sve će biti rješeno za 5 minuta. Nije niko budala, samo pričate, dok djeca ginu iz dana u dan, što od gladi, što od bombi.
Pljakašu
Ovaj Bajden me poceo podsjecati na Erdogana…Mada su tu i Iranci, Hezbollah…mnogo price, malo rada, dok je genocid u zavrsnoj fazi.
Mrš
Šuplja predizborna da nebi izgubio glasove američkih muslimana. Lično je dao zeleno svjetlo za genocid u Gazi.
Prevaziđena demoNkratska politika... Javno rat, a u tajnosti brat!
Kako kaže pjesma O dva Morića. Dunjaluće proklet li si, kad ti sablja pravdu kroji, na zulumu carstvo stoji.
Tramp je zrakica nade za cijeli svijet,bidenovi globalisti guraju svijet u ratove,bijedu,pandemije da bi imali potpunu kontrolu nad robovima (ljudima)