Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ali sigurno mijenja se svjetski poredak. Ne mozes sve tretirati kao neprijatelje, a priijatelje jos i gore. Jedva cekam partiju Stejts vs Rusija. Ne zaboravimo da Rusija nije na strani zla! Kao ni Evropski narodi, ali nazalost EU vlade odavno jesu.
Srbi su na kojoj strani? Na kojoj strani su rusi koji su im sve omogućili 90ih stavljanjem veta na sve pokušaje pomoći BiH da ne bude etnički očišćena?
Senilni lik postavljen na čelo najveće sile što je dokaz da je on samo lutak u rukama cionista,koji vladaju tom državom!
Kakav je ovo majmun. Nikad gori predsjednik Amerike.
amerika moze kurza uraditi, valja preko okeana vojnike prebacit starce
Ja imam stvarno drukćije mišljenje o rusima.Evropa se pokazuje koliko je ljigava a amere prljavi i odvratni htjeli bi cijeli svijet pod njihovom papućom.
Budaletino matora. Tvoju vojsku bi i Ukrajinci zgazili nogama u Ukrajini, a kamo li Rusi koji bi vas poslali u nepostojanje. Debilčino, ne izvlačiš historijske lekcije: Napoleon, Hitler, majmun Biden, hehe.
Moje dijete...ti nisi svjestan svoje nesvijesti...
Da i to vidimo da se Američke trupe bore protiv Ruske trupe. Biće upotreba atomski bombi širom svijeta i kraj svijeta.
Samo ti trubi cionisto. Niko te više ne uzima za ozbiljno. youtube.com/watch?v=86Nrv5izaTs&t=42s&ab_channel=MiddleEastEye
Ovaj je skroz puko.
Deda lupeta i pravi cirkus.
Hoće, kako da neće. Hunter prvi napada sa bongom
Tako misle demokrate oni bi samo ratovali 👍
Samo da vas Amere naponem da ste i vi počinili mnogo ratnih zločina za koje niste nikad odgovarali. Od genocida nad domaćim indijanskim stanovništvom, pa do Hirošime i Nagasakija, pa do dana današnjeg. Biatch !
Sa svojim bahatim ponasanjem i demonstriranjem sile izgubili ste ugled islamskih zemalja za koje ste licno vi odgovorni za milione zrtava sad vsm se putin usetao bez metka u islamske zemlje tako ce i sa ukrainom biti a i koliko se vidi i ostatak balkana ide ka tome. Tako da vam ta politika od koje ste pravili islamski terrorizam sumnjsm da ce uspjeti u novom poredku. Samo ste napravili mrznju u svjetu nista drugo.
HA ha ha h Prpa jelde. Ukrakinski frontovi kolabiraju i Biden & CO. ce morati nekada odgovoriti na pitanje kako su poslali 100 Milijardi na Ukrajinu a Ruska vojska nije nikada jaca neko danas
Ovaj nezna sta prica al hajde bogati on je veliki prijatelj bosne i hercegovine kad bi znao dje se nalazimo
Svi su oni u istom timu,zele treci svjetski pa da opet zataškaju milion svojih kriminalni radnji.I naravno smanjenje populacije sto im je veliki cilj.Kidnapovanje djece iz ratnih zona koja zavrse na Epstein Islandu i drugim mjestima.Probudite se ovce i hajmo ih sve rušiit.