Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasralo je i u tu Njemacku svega , ko troje kad se posere a ne radi vodokotlic.
Kaze hoteli su otvorili vrata turistima...i ono kontam sta je tu humano bogati...jasta nego im otvorili, al im i debelo naplatili
sve dok evropa bombarduje bliski istok, pljacka prirodne resurse od tih drzava, i dalje ce trajati ovakav kaos. jedino mi žao naroda i na bliskom istoku i u evropi sto ispaštaju zbog pogrešnih političkih odluka. baš kao i mi '90. toliki narod izgubio svoje živote. za šta ? ni za šta. jedva neko spomen obiljezje im se napravi. u zemlji nacionalizam na samom vrhu. tenzije svakim danom sve vece i vece. vide se na svim poljima. ne sluti nista na dobro.
E što ovi naši mogu srati to niko nemere, nasulo se love pa ne zna gdje će s glavom. mrsh!!!
Madjari su svoje ograde digli dok je Merkelova uvijek kozojebe pustala, zato je bas cudno sto ovakvih belaja nema u Madjarskoj i ostalim istocnim zemljama, e sad ako je ovaj napad izveo Njemac iranskog porijekla treba se zapitati sta ce uciniti oni koji su juce iz pustinje i kamenja dosli.
ckopi ne smijes na more
Cim ima dvojno drzavljanstvo znaci da je stranac. Ovo je nazalost tek pocetak cirkusa.
Otvarajte svoja vrata svima, sve ce nas pobiti! Prema Madarskoj svi sada dizu ogradu, a oni bili najpametniji pa nisu pustali svakakvim hajvanima da im udu u drzavu. Samo tako Europo i uskoro necemo znati ni ko smo, ni sta smo, ni odakle dolazimo!
Moramo biti sretni sto nismo u EU.
@Adel Delic Nista ti to nevrijedi. Ko je usao, usao je. Kada je tek pocela migrantska kriza, govorio sam ja ovo nece valjati i eto ga sad
ISLAM NEMA VEZE SA ISLAMOM !!!
Ima sa krscanstvom.
@ilumbuntovnik naravno, abrahamska religija.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)