Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su druga djeca u skoli vakcinisana, zasto se onda boje nevakcinisane djece, ako je ta vakcina djelotvorna, ili ipak nije?!
@ElMudzahid Najgluplji argument koji koristi protivnici vakcina...Ne daju, izmedjuostalog, zbog mutacije virusa koji mogu vremenom ojacati i postati imuni na vakcinu...Pojavi se na 100 hiljada slucajeva autizam ili nesto drugo (svaki lijek ne moze djelovati 100%) i odmah treba ukinuti vakcine, a to sto je prije 50-60 ili vise godina u svakoj porodici bar jedno dijete umiralo od bolesti koje su danas svedene na 0.001% to nikom nista...
zato hajvanu, sto izbijanjem epidemije neke slicne bolescure postoji mogucnost i da se zarazi neka skupina djece koja zbog zdravstvenih razloga ne smije primiti vakcinu. Ili sto svaki virus razbuktavanjem pocinje biti jaci i otporniji na antitjela. to ti je kao kad bi rekao "sta se boji neko ko zivi u sumi sumskog pozara kad on ima aparat za gasenje pozara i najjaci antipozarni sistem.
tako je nekada i kod nas bilo...........ako dijete nije vakcinisano ne moze u skolu........al eto danas je kod nas sve naopako pa i ovo.......
Djeca se moraju vakcinisati ! Zemlja je okrugla ! Amerikanci su bili na mjesecu !
Koji lobi imaju danas kerovi, vakcine i pederi to je za nepovjerovati