Priče iz života koje vrijedi čuti
24
Beskućnica kao turistički vodič otkriva tamnu stranu Londona
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rime Druže, bio sam ja već kod nje, ako si pažljivo čitao ostala je bez nekoliko zuba.
ja kao vodic u sarajevu mogu pokazati samo dzamije kafane i mjesta gdje beskucnici spavaju. Z aovo zadnje bi mi trebalo par dana. S toga im pokazujem samo one glavne oko carsije
hajde sad yebači, nju niko ne bi pocjep\'o ko mocart kajdanku a?
odoh spavati
Hahaha...sve pisete kako treba i onda vam kao i svakom seljaku dosadilo i onda pod srpski-rijeka Temza.
kako vi POUČNE članke pišete, kad sam pročitala ovo: Ljudi poput Viv pokazatelj su da i beskućnici imaju priču i anegdote koje vrijedi poslušati. rasplakala sam se toliko da sam se upiškila. i zašto viv zarađuje u EURIMA kad je važeća valuta u britaniji FUNTA? nikako vas škola neće, jelde?
ja sam beskucnik iz buca potoka molim vas pomozite mi !!
poziv za realistu da ispriča svoju priču gay ikone sokolačkih puteva. njegova g.u.z.a je puna anegdota