Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta Berni.. Za razliku od preostalih kandidata, ti si djelovao kao normalno i kvalitetno ljudsko biće.. Šteta.. Hilari je zmija nad zmijama, a Tramp prepotentni blesan.. I jedno od njih dvoje će biti predsjednik jedne od najmoćnijih država na svijetu.. Da valja, ne valja..
Još jedan razlog da Ameri glasaju za gospodina Trumpa! Demokrate su flip flippers...
Sandersov cilj sada kada je već izgubio nominaciju je da pokuša da iskoristi svoj utjecaj kako bi pomjerio stranku nalijevo i dalje od korupcije. Kako bi imao tu mogućnost, jednostavno morao je ovo da uradi. Jill Stein iz Zelene stranke bi bila bolja opcija za predsjednika, ali je nerealno očekivati da će dobiti i 10% glasova.
Razočarao me Berni ovim potezom, a on mi je bio favorit...
Jedna masonska loža podržaje drugu i ništa novo! Mene brine i Hilary i Trump a Bernie je isti kao Fransoi Holland tako da je svijet u velikim sranjuh kako god okreneš
Masoni, qurci, palci,... Meni je mojih glupih Bosanaca toliko zao... Hem bijeda, hem glupi, hem zatucani, ...
Prizno bolje pusi
U nedostatku boljih i moralnijih kandidata kao sto su Kaligula, papa Inocentije, Veliki Inkvizitor, Dzingis-kan, Atila Bic Bozji, Musolini i Hitler, Bernie je bio prisiljen da podrzi svoju stranacku drugaricu i ostale neciste sile. Nije mu lako, a jos teze je americkom narodu kojem je ova dvolicna kucka jedan od predsjednickih kandidata. Tuzan dan za Ameriku, a bice jos gore.
@BW1 Jao, koliko se vas morona nakotilo. Postaje nepodnosljivo. Kad vidim to "genocidasi", imam osjecaj da vas mentalno retardiranih ima vise od normalnih ljudi. Nema toliko psihijatrijskih bolnica ni doktora da vas sve lijece. Hajde "genocidas" nosi se u tri lijepe p*izde materine od mene. Ne mogu da trpim glupake danas. Odmorite bar jedan dan u godini, djavo da vas nosi tako nenormalne.
Idi u pm!