Svijet
1

FOTO / Berlusconijeve "bunga-bunga" zabave održavane u podzemnoj sobi

Klix.ba
Podzemna soba za "bunga-bunga" zabave
Podzemna soba za "bunga-bunga" zabave
Objavljene su fotografije unutrašnjosti podzemne sobe i prostorija bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, u kojim je imao seksi "bunga-bunga" zabave sa maloljetnim prostitutkama.

U tim su prostorijama održavane erotske zabave u kojima su žene izvodile striptiz i naplaćivale seks, iako Berlusconi (76) to opovrgava, piše Daily Mail. Tereti ga se da je spavao s trbušnom plesačicom Karimom el Mahroug i dao joj novac i nakit nakon bunga-bunga zabave organizovane u njegovoj vili izvan Milana. U to vrijeme Karima je imala samo 17 godina.

U Italiji "seksualno punoljetstvo" nastupa u dobi od 14 godina, ali plaćanje ženi mlađoj od 18 godina za seks je krivično djelo. Suđenje Berlusconiju u vezi s ovim slučajem nastavlja se danas i ono je već u završnoj fazi.

Unutrašnjost Berlusconijeve vile izvan Milana
Unutrašnjost Berlusconijeve vile izvan Milana

I Berlusconi i Karima, međutim, tvrde kako na zabavama "bunga-bunga" nije bilo seksa, kao i da tu nije bilo ništa osim "elegantne večere" za kojom je bilo ko od gostiju mogao razgovarati o bilo čemu.

Istražiteljima je Berlusconi kazao da nikada nije imao seks sa Karimom, ali da je bila njegova gošća na "bunga-bunga" zabavi. Javnost s velikim zanimanjem prati ovo suđenje, a Berlusconi bi, ukoliko mu se dokaže da je imao seks sa maloljetnicom, mogao biti kažnjen sa tri godine zatvora, dok bi za zloupotrebu položaja, za što ga također terete, mogao biti kažnjen sa 12 godina zatvora.