Čitao ljubavna pisma diktatora
0
Berlusconi poredio sebe s Mussolinijem
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ŠEJLA TURKOVIĆ Šta to vidim beštijo!?
za mrak no sikiriki sve će se brzo srediti vidjet ćeš samo ljudi trebaju sa poljoprivrednicima dovući stajsko gnoivo pred vladu i istresti i onda staviti njihove slike na tu gomilu đubreta i samo jedan natpis riješite sve probleme u bih ili ćete dočekati goru sudbinu od arapskog proljeća.
boli te cuna, ti imas za vodu i grijanje
dragi berluskoni bila bi ti zahvalna kad bi me pozvao na svoje bunga bunga zabave,veoma sam usamljena i dugo ću biti usamljena jer moj zike će da leži dugo dugo,ja moram nekako ubiti vrijeme i monotoniju.iskreno se nadam da ćeš me srdačno pozvati.unaprijed hvala tvoja šejla.