Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Flavio Briatore nigdje veze sa Ferrariem. On je bio u Renault F1 i tad je odstranjen iz F1 zbog štimanja utrke 2008 - Singapore Grand Prix... tek toliko da potvdim ahaa :) trenutno Flavio Briatore je vlasnik fudbalskog klupa Queens Park Rangers zajedno sa Bernie Ecclestonom.
\"šef Ferrari tima u Formuli 1, Flavio Briatore\" - netacna informacija.
Hoće mu se može mu se,Silvio svaka čast jarane,samo tako.Ko je vama kriv što samo slinite na ono što čovjek može u svojim godinama.Kao Hefner one svoje ne nagrađuje ničim,a niko ne diže hampu oko toga.