Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gang
Najveci lopov, varalica, licnost iz kriminalnog miljea tipa Keljmendi i ostali. E to je Farhrudin Radončić.
jaaa.- pa sta ti znas ko je sta pokrao maloumnice jedan, s.eres po forumima ko je sta pokrao, a sutra ce ti neko ponudit 50 maraka da glasas za nekoga i pristaces. Da Bog da, da Fahro uspije napraviti od nas ono sto je od Italije Berlusconi, Italija je 10 svjetlosnih godina ispred nas a nekada smo ih Zabarima zvali.E moj narode neosvjesceni.
fahro ga u potpunosti razumje....zato nas Fahro i ne smije da hoda sarajevom...heheehh
Ko da vidim Radoncica. Radoncic je drugi Berlusconi. Samo sto je Berlusconi imao fabrike , a Radoncic pokupio pare od donacija i arapskog svijeta i izgradio AVAZ.
Isti ja.
kako bih ja njega izdeveto... samo da mi hoce pasti u sake...
vazda je bio babuka
Moderni Don Vito Corleone. Respect Silvio!
Italija nije država nego mafijski klan.
kakav pistolj, to je mapa papira :)
Gospodin covjek