Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je ovo ovamo,,,Puni avioni lete nazad!Nista od spajanja obitelji, !Nista od islamizacije
Fala draga Nemacka ti nas primila ko azil, kad kod nas bumbum...puno fala.. Aaah, tamo Sirija i kod njih EU pravit isto bumbum? Ja ja , ali njih no Azil, nein azil, oni no gut Azil, samo mi veri gut azil. Sirija Azil no veri gut. Balkan Azil veri gut. Balkan Azil, sana, vale, kombinacije, veri veri gut.
Pomakneš zeca iz grma, onda se čudiš što trči po livadi. Sad bi da ga vratiš u grm, dosadio ti. Na kraju ukokaš zeca jer te nervira, a jadnik je samo čučao u svom grmu i molio se da ga zaobiđeš. Interesantna bi bila kalkulacija na koliko tona poslanog oružja na istok, sa istoka stiže jedan migrant ili izbjeglica. Čisto naučno, da se može iskalkulisati za ubuduće. Nova jedinica, migrant/t oružja. M/to
Sad će svi odjednom imati prvu registraciju u Bosni hahahaha
Kinistarstvo umjesto ministarstvo
Mekta sta cemo😂😂😂
Bravo Berlin. Kad vide da,,zadzaba idu,,prestace da dolaze,,. Avion i nazad.
Rijec KASIKA je 100% Turska KASIK bas kao i BAS-PRAVO PARE KOMSIJA CARAPE BUDALA [SL DURAK] ili opanci.DOKAZ u starim knjigama OPANCI se zovu CRELJE-nastalo od LATINSKOG SERBULA, A Kasika se zove LOSKA ili LOZICA Jedine autenticne JUZNO SLOVENSKE rijeci koje cijeli svijet koristi su KRAVATA[porijeklom iz HRVATSKE]i VAMPIR.
@ZmajevoSrce Turcin je to , izdrzace
@Prd0nja To te neko slago mescini
@donniebrasco HAHAHA VRATIT ĆE TEE
Nije izbjeglica nego migranata. Valjda bi vam to trebalo do sada biti jasno!