Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varaju se mnogi koji misle da ce tako lako doci do priznavanja diploma imigranata licno sam primjer takav akademski sam obarazovan UNSA ali sam prinudjen da radim samo lose poslove priznace djelimicno one diplome koje njima odgovaraju iz sektora medicine,informatike ali pravo,politicke nauke i drugi fakulteti nemaju u principu sat da traze!
Kod Svaba savezna vlada ne moze da priznaje sve diplome, nego samo neke, a neke priznaju nizi nivoi vlasti. Kod Bosnja tako ponasanje bi se okarakterisalo kao podrivanje BiH drzave i prijetnju evropskim integracijama.
-Brze Bosnjo dojce sprehen, majne ente nabijem te, hakde Bosnjo - hajde sajze, za Njemacku nisi vajze, reci cu ti gliklih\' rajze !
Hahaha, priznati diplome sa Sarajevskog univerziteta? Ili s fakulteta u Tarčinu, Rauševcu, Živinicama, Grudama??? Pa nisu Švabe toliko ludi!
raja, upisujte kurseve njemackog i pravac dojcland
yoohooo german here I come
pametno jednim potezom se dobija 300.000 obrazovanih
Ako moju priznaju mogu sve priznati.