Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste najveće zlo bili i ostali
Apaolutno najveće zlo na svijetu a ne samo na Bliskom istoku je Izrael!!!!
Gledaj lika i monstrumske face
Ćelavi, ti si izvor zla, bez sumnje.
Vi mozete da placete jer Iran nije Palestina
Debil. Iran se ziv ne cuje vec dosta vremena.
Adolf je bio zito ba
Neće ker na kera.
Prpa a? Pa polako prvo okonacajte trenutni projekat ove pandemije pa onda se bacite na iran
Israel je centar zla na bliskom istoku...
🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱izrael se bori protiv terorizma👏👏👏👏
Naravno. Vi ste centar sveg dobra. Bilo bi pravo zanimljivo da vam je Srbija sused!
Eh baš si naftali, de8ilu jedan.
iran je centar suverenosti na bliskom istoku. želim im da to dugo i ostanu.
To ste ipak vi.
Da se ameri ne uplicu realno izmedzu Izraela i Irana vec bi rat bio okoncan.Boli me dzoka za obadvije zemlje Izrael ima odlicnu vojnu industriju i plus od amera sve kupuju naj modernije ali ovi perzijaneri sute i mute naj opasniji je onaj sto suti.
samo će mi biti žao u budućnosti,kada vas dočekaju fino.
Iran bi davnih dana pao da nije Rusije. Nije manitu taj koji spašava. 2016 idu Iranski generali u Moskvu po moć iz vazduha u Siriji. Ustanici koje podržava Erdoan skoro ih nadvladali, počeli se povlačiti. Putin dobiva vojnu luku u Siriji na 50g. I za tu trgovinu bombardovao dok Assad i Iran nisu pobjedili. Azerbajdžan ne smije ništa reći dok se Rusija i Iran ne namire. Iran jako pazi da nebi dobio odbijenicu od Rusije. Onda bi bio izručen.