Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dipr Bennete, Hamasu i Hezbollahu, koji nemaju nikakvu logistiku, ne možete ništa. A ne jednoj državi koja da postavi rakete u Irak i Siriju, ne bi im trebala ni atomska, sravnili bi vas konvencionalnim raketama.
Doktore, sve si sam rekao. Jedino oružje koje Jevreji imaju je da odvedu cijeli svijet u pakao nuklearnim napadom i genocidom nad arapskim/iranskim narodom.
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji siri govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Ako VZS i BH novinari neće da reaguju, na prvi mail, drugi mail saljite njihovim donatorima. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael bez potpore Amerike je mrtvac.
U sukobu oružanih sila gdje obje imaju stalan lanac snabdijevanja, jasnu strukturu komande, kakvu-takvu logistiku, te tehničku približnost: mrtvih ima na obje strane i to dosta. Mislim da nikom pametnom nije do toga da svoju djecu pakuje u crne vreće. Zato mi se političari gade! Naprave sranje koje brišu krvlju djece od 18, 20 godina. Treba se na te šupke fokusirati i svijet će biti mirniji.
Folira
U konvencionalnom ratovanju Iran je jači od Izraela. Iran je proširio svoju zonu na Irak, Siriju, Libanon i Jemen. Nisu Iranci kao Arapi koji bježe od Huta dok ih bosi ili u sandalama ganjaju.
Preko 30%stanovnistva Izraela poreklom iz Rusije...ruski je skoro zvanicni jezik....u radnjama gde su oni vecina sve na ruskom...i mislite da ce Rusija olako ispustiti Izrael ako USA oslabi 😂
Razvali će ih Izrael ko NATO Srbiju 1999 kad bi došlo to nekog sukoba. Ko i svaki put svakoga do sad. Ne sumljaj te u snagu naroda kojim javno prijete totalnim uništenjem. A da je tako fino u Iranu ne bi ih bio pun Bihać.
To bi vam bio kraj
Iranu da.
I Iran moze sam odgovoriti izraelu
Ne može
Dodatno jedini ko je profitirao padom sadama je iran jer je uspio da ovlada sa dodatnom teritorijom putem lutkarske vlade u bagdadu. Tako da i to ostavlja pitanje zasto su amerikanci i britanci ostavili irak irancima na koristenje
Ovaj veći cionistički skot od Benje .
A kad stoji veliki brat iza tebe sa nekoliko flota naravno da ces da seres. Al eto nije on da ce to da uradi, samo kaze da bi mogao da uradi.
Na kojoj su sad strani ovi nasi talibaneri hahahahahahs.Jadna ti majka te pa.meni ih je ponekad i zao
Cekaj dok vide semafor, ko bude vodio oni ce za njega navijati 😄
Taj scenario je iskorišten za rat u Vijetnamu. Američki ratni brod su kao napali vijetnamski mali gliseri i to su iskoristili za ulazak u rat. Žrtvovali su jedan tanker da bi napali Iran, "doveli demokratiju" i oteli naftu. Prvo izazivaju Palestinu, onda kad nema reakcije, tanker se desi. Neće Izrael ratovati, to će Amerikanci završiti, ratna mašina ne može da stoji, previše košta, a mora i Nato da ide, jer je saveznik. Ameri nisu nikome prijatelji.
Samo naprijed, pregazite tu iransku bagru.
Izrael je kao i RŠ, izaziva samo jer misli da će da ih, ako zagusti, brani Srbija. A ko fol, oni sami mogu sve. Tako i izrael. Zaratovali sa palestincima i nestalo im bombi, Amerika otključa svoje magacine da ovi mogu da koriste. Tako i sad. Izrael misli raketirati Iran, ali ovi da ne uzvrate jer, kako tako da urade jednom finom i demokratskom narodu Izraela. Čuj uzvratiti Izraelu, pa to je nečovječno.
Da je svijet pametan koliko nije da protiv vas djeluje, zar stvarno mislite da možete muslimane uništit