Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je, uz Mladića, Karadžića, Miloševića i ostale genocidne životinje najveći krvolok nakon Hitlera ! Dug život i tešku bolest mu želim
Dabogdom da vam je to uradio što mu vi srbi namećete! A nije ni blizu zla koje ste vi nanijeli bodancima i hercegovcima! Bolje vam je poklopite se i ćutite!!
Da ne povjeruješ..u Izraelu će optužiti premijera države dok kod nas ne mogu optužit ni portira ako ima stranačke veze!!!
sjeme mu se zatrlo teroristicko!
Bosnje se zapalile a vise je sigurno El Bakir ukrao
Ma ne tuže njega za korupciju i kriminal. Malo pameti treba.... Tuže ga zbog zločina protiv čovječnosti, al ovo je najmanja kazna koju mu mogu napakovati, da ostane Izrael čista obraza.
Ovaj ako je ukrao ukrao je od bogatih jevreja. No I political krade od siromaha
Ljudi utvrde korupciju kod premijera , a kod nas ne mogu utvrditi kako je Hrusto ušao u vijeće... Kaže nemoj otići... Haj nemoj eto
Mislim da iza svega toga stoji Izrael
...i Soroš.
DALI CE GOHNO NATENJAHU BITI OPTUZEN ZA GENOCID NAD PALESTINCIMA. INACE AZRAIL JE GENOCIDNA TVOREVINA ISTO KAO I SUMSKA TVOREVINA 49.
mila maca za naše šakale
mila maca za našeg lijepog,finog,malo lažljivog,malo više,zelenog el-BAKETA!
a kod nas el-Bake marne više od ovog za sedmicu ba,jači smo od Izraela,haha.