{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Belgija: Policija traga za čovjekom koji je zaklao indijsku porodicu

F
1.10.2012. u 21:18
0
2
Belgija: Policija traga za čovjekom koji je zaklao indijsku porodicu
0
Belgija: Policija traga za čovjekom koji je zaklao indijsku porodicu
Belgijska policija je raspisala potjernicu za čovjekom porijeklom iz Bangladeša koji je nestao nakon ubistva jedne Indijke i njeno troje djece koji su pronađeni u petak zaklani u Briselu.
Čovjek za kojim se traga je 29-godišnji Alam Khorshed, porijeklom iz Bangladeša, prema potjernici. Radi se o kolegi oca djece, koji radi u jednom restoranu u glavnom belgijskom gradu, prema pisanju lokalnih medija.

Otac, Jasbir Singh, je osumnjičio u belgijskoj štampi i policiji svog kolegu, koji je bio ljubomoran na njega i zbog njegove bliskosti s odgovornim za kuhinju restorana.

Tijela zaklanih, tridesetgodišnje majke i djece od tri, pet i sedam godina, pronašao je u porodičnom stanu u petak navečer otac na povratku iz restorana u kojem radi.

Singh, porijeklom iz Pendžaba (sjeverozapad Indije), je rekao da ne poznaje nijednog neprijatelja u Belgiji, gdje živi već petnaestak godina, objavili su mediji. Njegova supruga, mlađa od njega, pridružila mu se prije nekoliko godina.

Tužilaštvo u Briselu, koje je dalo vrlo malo informacija o četverostrukom ubistvu, saopćilo je u ponedjeljak da žali što su mediji otkrili da se traga za očevim kolegom, ocjenivši da istraga rizikuje da bude ometena ovim otkrićem.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: