Tek dva posto se "šverca"
19
Bečki putnici među najpoštenijim u Evropi
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga god su makar jednom uhvatili, ne pada mu na pamet da se više vozi na crno.
kod nas toliko uhvate sa kartom
Becka skola.
Iz Zenice sam i nikada nisam znao sta to znaci sverc dok nisam otisao u Sarajevo i Beograd, mozete lupati minuse koliko hocete ali istina je. U Zenici svakih 10 m ide kontrola, dok u Sarajevu i Beogradu nema ih ni na vidiku.
KOJA GLUPOST, GLEDA SE STANDARD DRZAVE. AUSTRIJA SUFINANCIRA CAK 40% KITIJE, A GRAD BEC DAJE STAN NA KORISTENJE PORODICAMA SA DJECOM ITD
@gooUser160989696896 ješta kitija?
Imaju novaca, pa mogu i ulagati, rezultat tome : -stižu na vrijeme - redovni remonti -motivisani vozaci -država dobija pdv -nema korupcije, jednostavno normalno kako bi i trebalo biti.
Odakle li je tih 2 posto, hehehehe.
@Aksiom VASI UZP, KAD NE MOZETE UKRAST ONDA SVERC
@Aksiom Vjerovatno čitaju ovaj članak.
Cisto sumnjam, s toliko Balkanaca u Becu.
Uredjena drzava, visok standard, gradska kultura itd..
Samo ovo 2% mora da su balkanci! Toliko nas ima tamo :)))