Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba sa tim jadnicima. Mangupe u kafanu pa se napravi tuču ako ti treba, ne na ženi i djeci! Još ako je alkos, nema gore sorte.
Bečka škola! :)
važno je biti uporan, jer samo takvi mogu uspjeti! :))))
možda i ova ime neke hercegovačke gene, pa je ovako opasna :P...ne pocrkasmo! Rano je za crkavanja :)))...jao, lijepog li dana danas...bio sam na suncu 3 sata, ko gušter...ljepota! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je Mujo bio bi to klasični teroristički napad na porodicu. Pošto je Miro u pitanju je "navodno nasilničko ponašanje".
Sve sretne porodice lice jedna na drugu, svaka nesretna porodica, nesretna je na svoj nacin...
Oboje su glupi. Šta god im se desi, zaslužili su. Ako je bio nasilan, zašto mu se vraćaš? Takvi se ne mijenjaju! A on ako je stvarno bio zlostavljač, zaslužio je i 115 uboda a ne 15.
Ne znam sta se svi pale sto je odmah "srbin", komentatori su opet na nivou nekulture i frustracije. Nazalost ima nasilje kod svakoga, nema tu razlike. Ali vise sam primjetila nasilje od strane turaka i arapa ( na zapadu) na njihove zene. Nasilje nema rase ni vjere. A neki komentatori na klixu su veoma glupi da se raduju da je taj covjek srbin !
Jadnica nije imala pojma za kakvog se grmalja udaje. Trebala je siledžiju upucati.
Trebala si sebe izbosti idiotkinjo, sto si se uopste vracala njemu ako te vec zlostavljao? Neki ljudi bas nemaju ni trunke samopostovanja. Tuga.
a do koliko uboda je samoodbrana? do 16 ili 17?
djes bolan 'uso....
Nek si ga, betti
Safet Sušić danas slavi 60. rođendan: Ime koje će biti upisano zlatnim slovima u bh. fudbalu. SRETNO