Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa \"seljak\" pipkanje je jedna sfera, a štrcanje je nešto sasvim drugo, mada obično oboje idu zajedno. U životu uvijek postoje INTERESI. Pitanje je šta nudiš zauzvrat. Čak i za seksualne odnose važi jedan od principa trgovine: SVE POŠTENO, PA KO KOGA ZEZNE.
Po Frojdu, seksualna energija je osnovica koja određuje sve vrste onoga što patetično nazivamo \"ljubav\". Tu se po Frojdu ubrajaju čak i seksualni potencijali između djece i roditelja. Ali sa druge strane, Frojd se nije nikad pretjerano izjašnjavao o \"ljubavi\" prema novcu, mada u opštijem smislu pokriva i tu sferu. Danas često čujemo izjave da svijet pokreću seks i novac.
ovu na lezaljci bi podero ko sudski poziv
Veliko pitanje na koje nije dat odgovor i na koje nisam ni sam u stanju da odgovorim poslije trideset godina istraživanja ženske duše glasi: šta žena zapravo želi?
a nedo bog ovo nama metnut pa park bi bio prepun 24 sata
A hoće li, u čast najpoznatijem narkomanu svih vremena, džaba dijeliti panjeve bijelog?
prviii