Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za bec ne znam, ali kod nas je onaj usrani ( za pjesake ) kod nekadasnjeg kina radnik :D Trebas biti svjestski prvak na 100 metara da predjes prije nego se crveno upali :D
Kod nas mnogi semafori sluze samo zato da kad predjes na crveno (jer tu nema auta ni na mapi), odnekle izviri policajac i naplati ti kaznu od 50 km.
Slika jednog od semafora pored parka Sigmunda Frojda... :)
Kako volim ovaj grad!
Ja mislim da je u ZOBS-u regulisano da smiješ proći kroz crveno ako ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju (dakle ako nema nikog na raskrsnici). Zamolio bih da me ko ispravi ako griješim?
@Lordi Hajd nama levatima bogati reci kako da izbjegnemo placanje 50 km drotu, posto vidim da si ti bas snalazljiv.
Vi bar imate semafore, mi u gorazdu, imam citava 2 :)
samo levatu moze naplatit 50 maraka
Mi u Tuzli imamo starije semafore, još iz perioda neolita, sa kontinuitetom rada od 7000 godina.
U Sarajevu: Semafor kod Njemacke ambasade nicemu ne sluzi Semarof u Barama koji pravi toliku guzvu, svaka cas pametnjakovicu koji ga je postavio 2 ili 3 semafira na tranzitu: cista glupost
U nas i kad bi pokusali popravit semafore,zasrali bi nesto pa onda ne bi znali vratit kako je bilo :D:=)
isto k\'o kod nas...